Pratite nas

Poznati

Bože, smiluj se, spasi Zorana Kalezića: NEMOJTE ME BUDITI, AKO POSLIJE OPERACIJE RAKA PLUĆA NE BUDEM MOGAO DA PJEVAM!

Published

on

Jedan od velikana eks jugoslovenske scene Zoran Kalezić, u godini u kojoj obiljećava pet decenija umjetničkog rada, susreo se sa ni malo dobrom dijagnozom – kancerom pluća.

Odlučio je da ga liječe i operišu ljekari u Podgorici, u njegovoj rodnoj Crnoj Gori, koju je opjevao u mnogim pjesmama, a čitavog života nosio u srcu.

“U ponedjeljak idem u bolnicu, imam kancer pluća. Imam prijatelje širom svijeta, mogao sam da se operišem bilo gdje. Ali ipak zašto bih se ja, pored naših ljudi i djece koji imaju sličnih problema i koji se liječe ovdje, operisao bilo gdje, zašto bih išao u Cirih, ili negdje drugo – kaže Zoran Kalezić.

On je istakao i da je svjestan operacije, ali i da u potpunosti vjeruje ljekarima.

#Ja sam svjestan svega i operacije koja me sleduje u utorak, ovim putem želim da dam poštovanje ljekarima, jer im vjerujem da će uraditi sve što je potrebno. Nisam posegao za liječenjem negdje drugdje, jer znam da će dati sve od sebe da mi pomognu. Boli me, jer je našim ljudima tuđe sve ljepše i bolje. Moja želja je bila da iskažem poštovanje prema ljekarima s kojim sam u kontaktu i zahvalan sam im na požrtvovanju. Zadivljen sam i vjerujem više svojim ljudima i spreman sam da im život ponudim – ispričao je pjevač.

Vidim da imaju želju da mi pomognu, ali sam im rekao jedno – nemojte me buditi, ako nakon operacije ne budem mogao da pjevam. Moj život je pjesma, ako mi uzmu pjesmu onda bolje da me nema – rekao je pjevač. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending