Pratite nas

Zdravlje i ljepota

KRVNA SLIKA: Ovo su dva najmoćnija eliksira za zdrav život (Recept)

Published

on

Vrijeme gripova, prehlada i bakterijskih infekcija je u toku, a svjedoci smo i sve većeg broja građana koji se suočavaju sa opakim ćelijskim mutacijama, koje dovode do najtežih stanja.

Jesenji dani su pravo vrijeme da učinimo nešto kvalitetno za naš organizam, a mi vam predlaženo dva narodna recepta stara više od pet decenija koja mogu spriječiti pad imuniteta, lošu krvnu sliku i spriječiti moguću pojavu najtežnih bolesti.

Sirup za imunitet i krvnu sliku
POTREBNI SASTOJCI: kašičica polena, kašika bagremovog meda, 2 dl vode

U 2 dl voda dodajte polen, ostavite da prenoći, a potom dodajte i kašičicu meda, dobro promiješajte drvenom špatulicom i popijte na prazan želudac. Ovaj prirodni suplement u kontinuitetu koristite desetak dana, a onda napravite pauzu od sedam dana.

Eliksir za prevenciju tumorskih promjena
POTREBNI SASTOJCI: 10 koštica kajsije, 10 koštica šljive, 10 koštica breskve, 10 koštica jabuke

Organske koštice ostaviti dvadeset dana da se dobro osuše, a nakon toga ih dobro usitnite, izvadite srce (sadržaj) i pomiješajte sa lipovim medom. Ovaj eliksir možete konzumirati jednom dnevno između obroka. (Naj portal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending