Pratite nas

Poznati

Spomenar USPOMENE IZ VREMENA KADA SU KVAKA I ZORAN KALEZIĆ DERNEČILI PO SARAJEVU

Published

on

Legendarnog Bore Spužića Kvake nema među živim. A Zoran Kalezić obilježava pet decenija umjetničkog rada. Obojica su bili i ostali velikani estradne scene, podarili su publici brojne vječne pjesme.

Ova fotografija je nastala u Sarajevu sedamdesetih godina. Obojica su voljeli Sarajevo, a i sarajevska raja njih, pa se znalo do sitnih sati uživati u dernecima, koje su pravili u Šeheru na Miljacki.

Zanimljivo da su obojica u Sarajevu imali i svoje blistave trenutke na početku karijere. Sudbina je htjela da Bora Spužić Kvaka nastupa na “Ilidži 69” sa “Starom pjesmom” i osvoji nagradu publike, a 1975. Zoran Kalezić je pobijedio sa pjesmom “Jednoj ženi koje nema više”.

Imali su oni i svoje velike prijatelje u Sarajevu. Kalezić i braća Čolpe su kao braća i danas, a Bora Spužić Kvaka i Hanka Paldum su imali bratsko – sestrinske odnose. (Naj portal)

Poznati

Dragana Katić i Suzana Mančić zajedno u krevetu

Published

on

Suzana i Dragana: Privatna arhiva

Dragana Katić i Suzana Mančić bile su jako uspješan tandem vodeći emisiju Grand šou.

Crnka i plavuša izmamljivale su uzdahe kod muške publike, a poslije toliko godina pauze one su opet stale ispred TV kamera, ali u krevetu u pidžamama.

– Dragana Katić i ja smo opet zajedno. Radimo na nečemu novom, ali nećemo još otkrivati o čemu je riječ. Toliko smo se smijale i uživale snimajući opet zajedno. Nas dvije toliko dobro funkcionišemo i dopunjujemo se i poslije dosta godina pauze. Opet će vas crnka i plavuša ostaviti bez daha – kroz osmijeh je rekla Suzana koja će se u ovom projektu prvi put pojaviti poslije dvije hiruške intervencije koje je radila na svom licu. (Naj portal)

 

BONUS VIDEO

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending