Pratite nas

Poznati

Draganu je ovaj izazov koštao kao stan u Beogradu: SPOT ZA PJESMU “ZA MENE SI TI” PLATILA 45.000 EURA

Published

on

Dragana Mirković je poznata kao zvijezda koja ne žali novac za ekranizaciju svojih hitova. Ona je na balkanskoj sceni pokrenula revoluciju još devedesetih godina prošlog vijeka.

Uvijek je bila korak ispred svig. Tako je 1994. godine snimila nesvakidašnji spot za pjesmu “Za mene si ti”. U to vrijeme je takvo snimanje koštalo čak 45.000 eura (oko 90.000 njemačkih maraka) i to je bilo nešto što se na protorima eks Jugoslavije do tada nije vidjelo. .

“Kompjuterski spotovi u Americi su znatno ranije krenuli, zastupljeni su na MTV-u i to je nešto što sam ja, naravno, kao svaki čovjek koji se bavi poslom koji voli, željela da i ja tako nešto imam. Da uradimo nešto drugačije, novije, da mi, u Jugoslaviji možemo da kažemo da imamo neki kompjuterski spot – rekla je Dragana pri premijernom emitovanju ovog spota na televiziji, osvrnuvši se malo i na samo snimanje spota.

“Inače, raditi jedan kompjuterski spot stvarno nije jednostavno, posebno ovaj moj. To je rađeno trodimenzionalno, animacija je u pitanju i, bukvalno, snimanje tog spota je na prostoru gdje je samo plavo platno iza mene, nema ničega što ćemo vidjeti u spotu, osim mene, a u spotu se vidi taj grad i lika MC Tiger – objašnjavala je tada.

Dodala je i da se baš pitala kako će izgledati kada docrtaju sve, pošto je morala da glumi na prazno, kao da je MC Tiger tu pored nje i puno joj je pomoglo to što je već imala nekog glumačkog iskustva iza sebe (Slatko od snova).

Eto tako je stigao ovaj fantastičan spot i do dana današnjeg sličan se na balkanskim prostorima nije pojavio. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending