Pratite nas

Info

U povjerenju: ČEGA SE SVE NASLUŠAJU TAKSISTI?

Published

on

Hiljade taksista diljem svijeta odazvali su se na pitanje jednog korisnika Reddita da otkriju neke najdublje tajne koje su čuli vozeći putnike u svom automobilu, a evo nekoliko najšokantnijih odgovora.

‘Jedan putnik priznao je preda mnom da je varao svoju suprugu sa svojim dilerom kokaina, koji je porijeklom iz iste zemlje kao i ja. Tako smo došli na tu temu, a navodno je njihova veza trajala 25 godina’.

Ne znam što me više impresionira, to da je njihova afera trajala 25 godina, ili to da 25 godina konzumira kokain – napisao je te dodao važan podatak koji je zanimao mnoge: Trgovac kokainom bila je žena. I to vrlo dobra u krevetu, kako je to taksistu opisao putnik.

I drugi vozači čuli su mnogošto o preljubima, dok su neki svjedočili i vrlo bizarnim susretima. Tako je jedan vozač vidio ‘polugolu ženu srednjih godina u donjem rublju’ kako čeka njegovog putnika ispred kuće.

“Dakle, pokupio sam momka iz striptiz kluba, u koji zalaze poznate lokalne slavne osobe. Vozio sam ga u obližnju četvrt i dok sam ulazio u ulicu, primijetio sam da kraj garaže stoji polugola sredovječna žena u donjem rublju. Rekao mi je: ‘ovo je dovoljno blizu’, pa sam stao 20-ak metara od nje. Tad je žena izvukla bič i počela mahati njime, pokazujući prema tlu ispred svojih nogu. Momak je izašao spustivši se na koljena u Armanijevom odijelu i počeo puzati prema njoj. Onda je ponovo zamahnula bičem, pokazala na mene i rekla: ‘sad ti’, na što sam zbrisao – piše.

“Radila sam za Uber i jednom mi je putnica, izrazito alkoholizirana gospođa, rekla da se trebala udati za šogora, jer je njen muž imao malu alatku i nije bio tako zgodan, ali se udala za supruga zato što je on bio puno bogatiji – ispričala je jedna vozačica.

“Jednom sam vozila dvoje medicinskih radnika, a jedan od njih je razgovarao sa svojim kolegom pričajući mu kako su ga nedavno dvojica muškaraca ‘ljubazno zamolila da pođe s njima’ u vilu izvan grada, gdje je trebao pregledati srce čovjeka koji je izgledao kao lokalni šef mafije, za kojim je tragala policija – ispričao je još jedan taksista.
No, bilo je i zabavnih dogodovština. Tako je jedan taksista vozio čovjeka koji se išao ušuljati u majčinu kuću da ukrade nešto hrane jer sam nije znao kuhati.

“Rekao bih da je imao oko 50, kad je sjeo u auto rekao je da ne zna kuhati, pa nema druge nego krišom ukrasti nešto hrane od mame – napisao je.

“Moja najbolja vožnja bila je kad mi je u automobil ušao glumac Michael Fassbender, pa zamolio da ga povezem da kupi burger, nakon čega smo pjevali karaoke sve do hotela. Rekao mi je da mu je još kao tinejdžeru san bio da postane rock zvijezda. Bio je totalno cool – napisao je jedan taksista. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending