Pratite nas

Poznati

Šutnut iz “Zadruge”: EDIS FETIĆ “ŠUTNUO” I DRAGANU MITAR

Published

on

Iako je veza između Edisa Fetića i Dragane Mitar mirisala na ozbiljno, čini se da je sve to ipak bilo samo predstava za publiku. Doduše, njih dvoje jesu obilježili treću sezonu “Zadruge”, ali nakon eliminacija i spuštanja zavjesa na rijaliti, od “ljubavi” će ostati samo pepeo i dim. Ostat će zapamćeni po tome što su se vrlo često bili akteri žurčnih rasprava i raskida, a onda bi se ponovo mirili.

Nakon izlaska EDis Mektić se odmah zaputio urodni Novi Pazar. Jedva je čekao, kaže, susret sa djecom, maksimalno se posvetio druženju sa njima.

“Danas sam veoma sretan, jer su mi stigli klinci, došla su moja djeca. Veoma nam je lijepo zajedno, poželio sam ih i oni mene. Dopuštam im sve, bukvalno su mi na glavi, penju se, pužu po meni – kaže Edis.

Na pitanje o Dragani Mitar, diplomatski je odgovorio:

“Sada samo razmišljam o mojoj djeci, oni su mi u mislima. Sve ostalo, moraće da sačeka, da se saberu utisci, da se sve slegne, pa ćemo vidjeti. Tamo su osjećanja pomiješana, to je rijaliti, ovdje će sve biti lakše!

Poznati

Ana Bekuta proslavila 65. rođendan: EVO KO JE STIGAO OD KOLEGA

Published

on

Ana Bekuta, pjevačica i članica žirija “Zvezda Granda”, jučer je proslavila svoj 65. rođendan.

Povodom toga za svoje najbliže prijatelje i članove porodice napravila je slavlje u restoranu.

Od poznatih lica na rođendanu folk zvijezde pojavile su se njene koleginice Lepa Brena i Milica Pavlović.

Slavlju su prisustvovali i njeni unuci Sonja i Branko te na taj način joj uljepšali ovaj poseban dan.

Tako su se mnogobrojni fanovi, prijatelji, kolege i saradnici oglasili putem društvenih mreža i Ani poželjeli samo najljepše želje povodom rođendana.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending