Pratite nas

Info

Tuga ko nam je u politici: PREDRAG KOJOVIĆ NE ZNA GDJE SE NALAZI JELAH!

Published

on

Nakon što je na Twitteru objavio snimak građanina Jelaha koji je primorao dvije osobe, za koje je istaknuto da su došle iz Njemačke, da pokupe smeće koje su ostavili na neprimjerenom mjestu, oglasio se I političar Predrag Kojović. Na Balkanu je, inače, praksa, da političari budu “svakom loncu poklopac”, te se na takav način održavaju u životu.

Svakodnevno se optužuju saopćenjima, optužbama, komentarima, a mediji to prenose. Nismo baš više ni sigurni koliko se to sve čita, jer je sve više imunog svijeta na njihovu praksu manipulacije s narodnim masama. Što bio Bosanac kazao “provaljeni su”.

Ali, kada “prospu neznanje”, onda slijede cirkusijada, ali I šok. Da li je moguće da sun am političari tolike neznalice?

Bivši gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka je lupetao, ali ipak niko se više nije provalio kao Predrag Kojović, prvi čovjek Naše Stranke i poslanik u Federalnom parlamentu. On je napisao slijedeće:

“Uvijek sam impresioniran upadljivom čistoćom u Krajini. Sad znam i zašto je tako – Krajišnici vole svoju zemlju”, poručio je uz video iz Jelaha.
Nakon brojnih reakcija, a kojim mu je ukazano da se Jelah ne nalazi u Krajini, Kojović se izvinio.

”Sasvim ste u pravu. Moja greška i izvinjenje Jelahu. Iza komentara o čistoći prirode u Krajini – stojim”, naglasio je. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending