Pratite nas

Poznati

Najluđe boje za najluđe glave: KAKO JE ZORICA BRUNCLIK IZABRALA PINK BOJU ZA KOSU?

Published

on

Zorica Brunclik je u mladosti eksperimentisala sa frizurama. Jedno vrijeme se furaka na Tinu Tarner, a danas je prepoznatljiva po najunikantnijoj boji kose.

Ona se prisjetila se uspomenai, kada je spletom okolnosti postala vlasnica najunikatnije boje kose, ali to joj nije bio plan.

“Dva vikenda sam imala nastupe u Švedskoj, a između sam bila slobodna, i ostala tamo kod prijatelja, nisam se vraćala za Beograd. Kćerka mog prijatelja je imala maturski rad za frizera. Njoj su roditelji napravili salon i ona je kao temu odabrala najluđe boje za najluđe glave, jedna je bila moja”, s osmjehom priča pjevačica.

“Rekla sam joj da ima četiri dana da me vrati u pravu boju. To je bilo užasno, trebalo je iz tamno braon izvući sve to. Meni je glava bila u krastama od blanša. Prvo sam bila ljubičasta. Ja sam neko ko voli ljubičastu boju. Onda je muž htio da me ostavi na aerodromu kada me je vidio. Izgledala sam kao žar ptica. Glava je vrištala, jedna nijansa, pa druga, danas bi to bila šik frizura, ali tada nije bilo”.

Kako se njenom suprugu promjena nije dopala, riješila je da pokuša nešto novo.

“Onda mi je rekao kako je to grozno. Zamolila sam ga samo da prođe nekoliko dana, da mi se smiri glava od blanša, da se ofarbam ponovo. Morala sam jedne nedjelje da nastupim na jednoj manifestaciji na Kalemegdanu. Kako sam se pojavila, on je dobio sedam poziva da se slikam za naslovnu stranu. I poslije toga je jurio da nabavi tu boju”, objasnila je Zorica, koju danas po ovoj boji svi prepoznaju.

“Tada je bilo teže da dođete do nečega iz inostranstva, pa je on pametan i naručio za dvije godine 300 boja, teglica i, došlo je pogrešno pink…i ja sam tako postala pink! Iskreno rečeno, tada sam shvatila da sam unikat”, rekla je Zorica i dodala:

“Sada mogu da stavim bilbord za koncert i da bude bijela pozadina i da samo bude jedan pramen pink boje kose, niko se neće zbuniti da ima koncert neko drugi, nego Zorica Brunclik” – kazala je legendarna pjevačica. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Da nije malo pretjerala: ZORICA BRUNCLIK OFARBALA I SVOGA PSA LEONA

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending