Pratite nas

Poznati

Ljetovanje u Dubrovniku: BOŽO VREĆO NAŠAO JARANICU

Published

on

Uvijek zanimljivi, ali neosporno muzički sjajan, Božo Vrećo, kako ga zovu “kralj sevdaha” juli provodi u Dubrovniku. Paparaco ga nije “ulovio” na plaži, niti na ostrvu Lokumu, gdje uživaju nudist, nego u centru Dubrovnika.

I ovdje je pažnju skretao po svojim neobičnim modnim izgledom. Ostao je vjeran svom stilu i tokom odmora u Dubrovniku odjeven u crvenu majicu bez rukava i asimetričnu suknju. Sunčane naočale i kosa podignuta u rep bili su cool dodatak njegovom ljetnom stajlingu.

Društvo mu pravi sudinica u penziji Đurđa Tedeši, majka Emila Tedešija. Ona je poznata kao prava modna ikona, često nosi što se drugi ne bi usudili. Njena garderoba je prepuna komada s potpisom poznatih dizajnera, a velika je ljubiteljica i efektnih modnih detalja poput šešira, remena, marama, torbi…

Ni u Dubrovniku gospođa Đurđa nije modno podbacila u kombinaciji savršenoj za ljeto spojivši bijelu klasičnu košulju i udobne hlače potvrnutih nogavica sa bijelim sandalama zatvorenih prstiju.

Poznati

Ana Bekuta proslavila 65. rođendan: EVO KO JE STIGAO OD KOLEGA

Published

on

Ana Bekuta, pjevačica i članica žirija “Zvezda Granda”, jučer je proslavila svoj 65. rođendan.

Povodom toga za svoje najbliže prijatelje i članove porodice napravila je slavlje u restoranu.

Od poznatih lica na rođendanu folk zvijezde pojavile su se njene koleginice Lepa Brena i Milica Pavlović.

Slavlju su prisustvovali i njeni unuci Sonja i Branko te na taj način joj uljepšali ovaj poseban dan.

Tako su se mnogobrojni fanovi, prijatelji, kolege i saradnici oglasili putem društvenih mreža i Ani poželjeli samo najljepše želje povodom rođendana.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending