Pratite nas

Info

Ljubav u doba Euro 2020: NE ZOVI DOK SU PENALI, PIJEM!

Published

on

Fudbalsko prvenstvo EURO 2020 je počelo, i muškarci širom svijeta “zalijepili” su se za ekrane prateći fudbalske utakmice.

Kako i ne bi, svi su se uželjeli fudbala, a EURO 2020 do sada je donio neočekivane trenutke, preokrete, čak i bizarne povrede. Pročitajte pismo koje je jedna djevojka dobila od svog dečka u kom je, tačku po tačku, naveo šta sve ne smije da radi dok on gleda fudbal!

“Nemoguće da sam jedina koja je dobila ovakvo pismo od dečka”, napisala je Džordžija Holms, a potom prikazala sadržaj mejla koji je dobila od dečka Džoela Smita.

“Zdravo Džordžija, pišem ti ovaj mejl kako bismo utvrdili pravila tokom fudbalskog prvenstva. Tokom svih utakmica Engleske koje idu uživo, neće biti telefonskih interakcija osim ako te ja ne pozovem da ti kažem POBJEĐUJEMO.

Provodiću više vremena u pabu, i zahtijevam da mi ne šalješ poruke ‘kad dolaziš kući’ ili ‘koliko još ostaješ’.

Ne piši poruke i ne zovi tokom utakmica, osim ako je poluvrijeme ili prekid, pošto će moja potpuna pažnja biti usmjerena na događaje na terenu. Zovi samo ako je neki hitan slučaj.

U zavisnosti od toga kako idu rezultati, nemoj da se nerviraš ako mi se raspoloženje mijenja, jer to nema veze sa tobom”, glase prvih nekoliko pravila.

“Shvati da ću tokom konkretnih utakmica, recimo Engleska – Škotska, biti pijan k'o du*e”, glasi slijedeće!

“Vraćaću ti se nakon utakmica, najvjerovatnije i dalje pijan, i pisaću ti samo kada je poluvrijeme ili prekid. Neće biti apsolutno nikakvog kontakta tokom penala, ako do njih dođe”, naveo je Džoel.

“Zapamti da te volim i da si ti i dalje moj glavni prioritet, čak i tokom prvenstva”, probao je on da završi romantično.

“Ma, je*i se, Džoele! Morala sam da se nasmijem”, napisala je djevojka u klipu koji ima skoro 400.000 pregleda. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending