Pratite nas

Info

Poznati detalji krvoprolića u Krupi: MLAĐI BORISAV JE ISPALIO U STARIJEG BRATA ZDRAVKA 20 METAKA!

Published

on

Borislav Uzelac (46) je nakon svađe ubio brata Zdravka (56) u njihovoj porodičnoj kući u selu Srednji Buševići kod Krupe na Uni, objavili su mediji. .

Motiv ubistva je svađa koja je već duže vremena trajala između braće i koja se juče tragično završila.

Borislav je u brata ispalio rafal od 20 hitaca, a većina metaka ga je pogodila. Zadobio je povrede po cijelom tijelu i nije mu bilo spasa. Nakon toga je ubica nazvao policiju i sve ispričao.

Izvor Srpskainfo pojasnio je da su Borislav i Zdravko živjeli sami u porodičnoj kući, te da nijedan nikada nije bio oženjen.

“Nisu imali porodice. To je malo selo, u kojem živi veoma malo porodica. Ne znam da su oni imali nekakav poseban kontakt s komšijama – kaže naš sagovornik.

Dodaje kako je čuo po selu da se priča da su se njih dvojica često svađali i prepirali, ali da nikada nije bilo neke ozbiljnije tuče ili sukoba.

“Čak niko i ne zna oko čega su se svađali. Nije to bila svađa oko kuće, međe ili neke imovine. To su bile neke njihove svađe i zato niko nije slutio da se može desiti ubistvo – pojašnjava sagovornik Srpskainfo.

Jedan od mještana sela Srednji Buševići kaže da bolje poznaje Borislava, kojeg je i često viđao.

“Njih dvojica su bili samotnjaci, nisu se ženili i nisu imali porodice. Za Borislava znam da je često išao raditi. Išao je raditi na dnevnice, pomagao ljudima, a znam da je jedan period išao čuvati i ovce. Pretpostavljam da su od toga živjeli, jer nisam čuo da je Zdravko nekada radio – ističe ovaj mještanin.

Dolaskom na lice mjesta policija je je zatekla Borislava, a u njihovoj kući pronašla je i beživotno tijelo njegovog brata, te je on odmah uhapšen i priveden u policijsku stanicu.

Ni Borislav ni Zdravko nisu odranije bili poznati policiji po nekim krivičnim djelima.

Jedan od komšinica porodice Uzelac je ispričala da, koliko zna, oni nemaju druge porodice.

“ Bile su dobre komšije, nisu nikada pravili neke probleme. Znam da su obojica voljeli da piju alkohol, ali nisu bili problematični ni kada se napiju. Moguće da je alkohol kumovao i ovoj svađi i ubistvu. Ostala je prazna kuća, a ne znam ni ko će sada sahraniti Zdravka – ispričala je ova komšinica. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Za sve su krivi Miroslav Ilić i rakija: ZOVEŠ ME NA VINO, ZOVEŠ ME NA LOM, PA ZVEK DASKA U GLAVU!

 

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending