Pratite nas

Info

Elitna prostituicija u Zagrebu: CIJENE OD 100 DO 5.000 EURA!

Published

on

Jedna od djevojaka koja je učestvovala u jednom od najvećih lanaca prostitucije, čiji je makro više puta hapšen zbog organizovane prostitucije ispričala je kako izgleda scena elitne prostitucije u Zagrebu koja obuhvata sve – od visoke politike, estrade, biznisa i mode.

“Za vikend sam mogla da zaradim i 3.500 eura! Prilazili su mi razni muškarci s kojekakvim nemoralnim ponudama. Za druženje koje je uključivalo i perverzije bili su voljni da plate i 200 eura po satu. Bila sam zgrožena shvativši da sve te cure, koje se predstavljaju kao hostese, tako godinama žive i zarađuju. Sve su one bile elitne prostitutke. Za pratnju bogatim tajkunima na dan se može zaraditi i 1.000 eura. Jasno, u cijenu je uključen i se*s. Nema jedinstvenih cijena, uglavnom sve zavisi o željama klijenata i dubini džepa. Se*s za jednu noć u luksuznom hotelu košta 1.000 eura i to traže samo oni najdubljeg džepa. Dodatne usluge, oralni se*s na primjer, moraju da doplate još 150 eura. Djevojke se rado upuštaju u to, zarada je brza, nema predigre niti zavođenja – prenosi hrvatski portal.

Tako, detaljno, o svijetu prostitucije priča zanosna 22-godišnja hostesa izvikanog kluba na jadranskoj obali. Prava ljepotica svojom pričom uvodi u paralelni svijet hrvatskog šoubiznisa, na estradnu scenu kojom caruju prostitucija, kokain i alkohol. Premda je po cijenama to doista elitna prostitucija, u tom svijetu ima i se*sa u prljavim toaletima, na parkiralištima klubova…

“Znate, klijenti im gotovo uvijek prije seksa za novac besplatno daju kokain. Opijaju ih, a potom odvode na dogovoreno mjesto. Plaća se unaprijed. Cure često učestvuju u se*su s više klijenata, čak i s desetoricom istovremeno. Tako se odjednom zaradi 1.500 evra. Naravno, cure na to pristaju tek kad su ubijede kokainom.
Sutradan se ni ne sjećaju šta se događalo prošle noći.

“Najčešća zarada mi je 400 eura, i to se dobije za seks s dvojicom. Cure iz tog svijeta misle da su uspjele kada snime pjesmu ili spot, pojave se na nekoj naslovnici kao manekenke, a onda postanu privjesci bogatog sportiste ili tajkuna. S takvima obične izdrže nekoliko mjeseci, a oni kontrolišu svaki minut njihovog života.

Obično curi plaćaju luksuzno uređen stan u elitnim četvrtima, kupuju odjeću, daju im pozamašnu svotu za život i odvode je na egzotična putovanja, u svjetske metropole. Bila sam zapanjena kada mi je nedavno prišao poznati zvaničnik jednog zagrebačkog fudbalskog kluba i bez pardona ponudio da s njim otputujem u Tursku na višednevne pripreme. Za to bi mi platio sve što poželim, rekao mi je da sam j….o dobra roba. Mislim da je u igri bila cifra od 5.000 evra, a sa mnom je trebalo da ide još jedna dogovorena djevojka. Tada sam shvatila kako elitna prostitucija cvjeta i u svijetu sporta, u kojem se vrti velik novac. Po pravilu, prava elitna prostitutka u godini može da zaradi doslovce koliko poželi, zavisno od toga koliko je frajera “pregazi” – otkriva detalje jedna od učesnica svijeta prostitucije.

Djevojka pojašnjava da deo zarade od prostituisanja odlazi makrou:

“Prostitutke se naručuju preko makroa, koji imaju široki krug poznanika iz različitih sfera života. U tome učestvuju svi iz tog svijeta, baš svi! Estradni menadžeri su najtraženiji, oni mogu da napumpaju curu, učine je slavnom, a ona je onda tražena roba. Se*s s hostesama u kafićima i klubovima mogu da dogovaraju vlasnici tih objekata, ali i konobar, pa čak i neko iz obezbjeđenja. To je ogromna mreža, čitav paralelni svijet. One poznatije su njima pravi trofeji, naročito ako su na naslovnicama novina, ako su predstavljene kao uspješne manekenke, pjevačice i glumice. Takve žene muškarcima podižu ego, oni misle da su najmoćniji na svijetu kad završe s curom koja je poznata. Menadžeri dogovaraju susret prostitutke i klijenta u kockarnicama, elitnim restoranima, noćnim klubovima i privatnim zabavama. Tamo se upoznaju i, ako ima “hemije”, dogovore cijenu. Nito i ne govori o se*su za novac, ali se to podrazumijeva – kaže hostesa i hladno dodaje:

“Cure se odlučuju na prostituciju jer je tu najbrža zarada. Nijedna od njih ne želi zaista da pjeva, a od manekenstva se u Hrvatskoj ne može živjeti. Skupa odjeća, miris luksuza i poznanstva s bogatašima je stil života kojem teže. Eto, radije pristaju na se*s s deset muškaraca nego da ustaju u 8 sati i rade neki normalan posao. Njihov je sistem životnih vrijednosti posve poremećen. One stvarno misle da su vrijednije od ostalih ljudi jer se bolje odijevaju i imaju bolje veze.

Prostitutke su u borbi za tržište pod uticajem kokaina i drugih droga nemilosrdne, vrlo agresivne. Često dolazi i do fizičkog obračuna među njima, pogotovo ako imaju istog makroa, a za oko im je zapeo isti lovator. Sukobi su najčešći u narodnjačkim klubovima pred mnoštvom publike. Ne biraju riječnik, čupaju se za kosu, vrijeđaju, psuju i udaraju šakama. Mjesta za jeftini seks nabrzaka gotovo se ne biraju. Najčešće su to rupe pune mafije i ološa…

U tekstu se spominje i cjenovnik koji važi za sve one koji hoće usluge “prijateljica noći”, a u njemu je svaka od usluga jasno razgraničena – eurima:

5.000 eura – Među ponudama koje su začudile i iskusnije prostitutke stoji i jedna za izlet s fudbalerima iz uglednog prvoligaškog kluba.

3.500 eura – Vikend-najam prostitutke u hotelima. Najvišu cijenu za vikend najam u hotelima postižu samo prostitutke koje su se već pojavile u medijima kao pjevačice, starlete, manekenke…

3.000 eura – Vikend proveden na luksuznoj jahti. Odlazak na jahtu jeste oblik sezonske prostitucije, no orgije na palubama ponekad znaju da se otmu kontroli i nisu sve djevojke spremne na njih…

1.000 eura – Seks za jednu noć u luksuznom hotelu. Ol-inkluziv ponuda najdraža je prostitutkama, posebno ako podrazumijeva zgodnog, pristojnog i urednog klijenta.

100 eura – Brzinski seks u autu na parkiralištu ili toaletu. Nerijetko uz kokain, koji se poklanja, najjeftinij se*s podrazumijeva prezervativ, ali i loše prostore, u kojima se to brzinski odradi… (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending