Pratite nas

Info

Vidi ćune, prava pionirska: UPOZNAJTE UČITELJICU IZ VALJEVA KOJA “SKIDA MRAK” DJEČACIMA

Published

on

Kada joj je prije sedam godina prišao nepoznati šesnaestogodišnjak dok je prala stvari na potoku, prostitutka J.S. (57) iz sela nadomak Valjeva, navodi da je odmah u njegovim očima primijetila požudu.

Odmah je bez oklijevanja riješila da mu pomogne i „nauči ga kako se zadovoljavaju žene”. Od tada, pa sve do danas, Učiteljica, kako je samu sebe prozvala, ističe da je razdjevičila oko stotinu momaka u Kolubarskom okrugu starosti od 16 do 25 godina.

Učiteljica priznaje da joj se ovaj zanat osladio, a posebno je usrećuje što „podučava” neiskusne tinejdžere koji nikada nisu upražnjavali se*s.

,,Posao mi se zahuktao kada me je, meni nepoznati dečko, a zapravo sin predsjednika jedne opštine u našem okrugu, pitao kako da izađe na glavni put i krene ka Valjevu. Vidjela sam da me gleda pohotno, htio je da me proždere cijelu. Bila sam u nekoj podsuknji koja se zalijepila za butine od vode i znoja. Kažem mu „Priđi, sinko, da ti Učiteljica nešto pokaže”, a on se primakne, uhvati me za gu*o ve, a ja odmah počnem da mu trljam malog”, bez dlake na jeziku kaže Učiteljica.

Kada joj je šapnuo da je nevin, kako navodi, odmah mu je kazala da ne brine. Uživali su nekoliko minuta, ali prema njenim riječima, oboje će taj čin pamtiti dok su živi.

,,Naravno, poslije tri minuta već je ispustio u mene! Bio je izgubljen, nije znao šta ga je snašlo. I poslije se hvalio drugovima i tako su počeli da dolaze kod mene. Nisam nikada nikome tražila novac, sami su ostavljali na stolu kad pođu kući. Meni uvijek treba, ne mogu da griješim dušu”, priznala je ona.

Učiteljica navodi da mladići kojima je „skinula mrak” godinama svakodnevno dolaze kod nje. Ipak, njeno pravilo je jasno – nijedan muškarac ne smije da joj kaže da je voli.

,,Zaljubljivali su se i te kako, šta da im radim. Pa plaču, mole, traže još i još i tako svaki put. Poznaju me svi u selu, ne znam koliko znaju o ovome i ne zanima me! Dobra sam sa svima, a ako nekoga brine s kim se “kevrećim po krevetu”, zaboli me ona stvar”, jasno kaže naša sagovornica.

J. S kaže da su današnji momci vrlo maštoviti, a ona se trudi da im ispuni sve želje.

,,Ovi što im uzmem nevinost ne znaju ništa, te i ne traže ništa posebno. Promijenimo po koju pozu, da odu zadovoljno kući i to je to. A, ovi što se kao psići vraćaju po još mesa, oni kao da naprave spisak šta žele. Jedan hoće ovo, drugi ono, treći …Ima i one gospode što hoće samo da legnu, a ja da skačem u ovim godinama. Takav je bio sin od namjesnika u selu, kome sam skinula mrak”, kaže ona.

Ova sredovječna žena navodi da od najstarijeg zanata živi dobro uprkos tome što se ne šminka i ne oblači moderno. Kako uvjerava, za momke je uvijek čista i svježe okupana, što njene mušterije i te kako cijene.

Momci koji su dolazili kod Učiteljice bili su uglavnom iz Valjeva i okolnih sela, ali bilo je i Beograđana i Novosađana. Neki od njih su bili i oženjeni, ali nezadovoljni se*sualnim životom.

,,Jednom sam se prevarila, nisam znala da je oženjen, a mi na kamari. Kad mu zazvoni telefon, piše: „ženče”. „Daću ti ja ženče”, izbacim ga napolje golog, a stvari ostavim u kući”, prisjeća se naša sagovornica. Kako navodi, oženjene ne voli ni kao mušterije, ni u privatnom životu, jer ne želi nekom da uništi brak.

,,Nikog ne zovem da mi dolazi! Oni sami banu i traže da im skinem mrak kako bi prema izabranoj ženi mogli da se pokažu. Ponosna sam što sam mnogim muškarcima pomogla da dobiju samopouzdanje i da nauče kako da koriste alat. Džaba alat, ako ne znaš da rukuješ njime. Vjerujte da sam mnoge naučila svemu, čula sam da se dosta njih poženilo i da sretno žive”, kazala je ona. (Naj portal/ Sanja Radovanović/Objektiv)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending