Pratite nas

Info

Bolno pismo učiteljice svome učeniku – monstrumu: NIJE MOGLA NI ZAMISLITI DA ŠKOLUJE UBICU SVOJIH RODITELJA!

Published

on

Mujo Džuzdanović (78), iz teočanskog naselja Mrazovići preminuo je u utorak od povreda zadobivenih 23. decembra prošle godine kada ga je u porodičnoj kući napao komšija Haris Haračić (22).

U Haračićevom krvavom pohodu iste večeri je preminula Mujina supruga Hajrija (72). Vijest o smrti oca na društvenim mrežama je podijelila kćerka Nermina Džuzdanović, koja je bila četiri godine razredni starješina Haračiću koji je osumnjičen za ubistvo njenih roditelja.

“I moj babo je otišao za mojom mamom u Dženet. Svi smo Allahovi i njemu se vraćamo. Da ih dragi Allah dž.š. uvede u najljepše bašče – napisala je Nermina Džuzdanović uz objavljene fotografije svojih voljenih roditelja.

Sigurno joj nije lako. Gubitak roditelja od ruke njenog učenika boli još više. Ona tada nije mogla ni slutiti da će njen učenik izrasti u monstruma, koji će joj nanijeti doživotne ožiljke na duši. Jaris će, kad tad izaći iz zatvora, ali njeni roditelji – nikada.

I prema Harisu su, pričaju komšije, bili susretljivi i susretljivi od malioh nogu. Mrava nisu zgazili, a za Harisove nestašluke, koje su zvali šejtanlucima, uvijek s imali opravdanje “mladost – ludost”

Inače, Haračić je osumnjičen da je 23. decembra prošle godine oko 23 sata provalio u porodičnu kuću starijeg bračnog para u Teočaku, razbacao stvari u podrumu i kući i bezobzirnim nasilničkim ponašanjem supružnicima (koje je zatekao na spavanju) nanio veći broj ubodnih rana oštrim predmetom, kao i brojne povrede udarcima rukama po glavi, licu i cijelom tijelu.

Od posljedica povrjeđivanja 73-godišnja Hajrija je preminula sljedeće jutro u UKC Tuzla, dok je njen suprug Mujo izgubio bitku za život trinaest dana kasnije. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending