Pratite nas

Poznati

Sjajan intervju Ane Bekute: KAKVA NAM JE DRŽAVA, TAKVA NAM JE I MUZIKA!

Published

on

U današnjoj poplavi komercijalnih medija prava je nepravda što ponekad nezapaženo prođu sjajni novinarski intervjui sa zhvalnom sagovornicom, kakva je Ana Bekuta.

Zato smo odlučili da “oživimo” Anin intervju za tuzlansku TV “Slon” iz 2016. godine, kojeg je dala Dini Durmiću. Razgovor traje 25 minuta, prošaran je muzičkim insertima. Ana otvorila dušu, a domaćin u studiju Dino odlično odradio posao.

Za ljude koji dobro poznaju Anu, mora se priznati da je Durmić bio na visini zadatka. Imao je Zoka Kapetanović, legenda bh. i eks jugoslovensog novinarstva pravo kada ga je gurnuo u novinarsku vatru. Jer, u novinarstvu je najteže “otkraviti” sagovornika. On je u ovom intervjuu Anu “narjerao” da njemu i gledaocima otvori dušu.

“Kakva nam je država, takva nam je i u muzika” – reče Ana istinu o današnjoj estradnih stvarnosti, misleći pri tome na novonastale državice na Balkanu.

U ovom intervjuu saznadosmo da je Ana nesuđena učiteljica ili veterinar, jer beskrajno voli djecu i životinje! (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending