Pratite nas

Vidoviti ljudi

Zorica Marković ode u vidovnjake: ČITAM LJUDE KAO BUKVAR

Published

on

Porodični problemi Tanje Savić u vezi, navodne otmice djece, su top tema na Balkanu Povodom ovog slučaja oglasila se i Zorica Marković:

“Tanaja Savić je jedno zlato, jedan anđeo koji divno pjeva. Željela je porodicu, zaljubila se, a ovo što joj muž radi je monstruozno. Šokirana sam načinom na koji je on oteo djecu jednoj majci”, počela je izlaganje pevačica, pa nastavila:

“Ja sam njega srela dva puta u životu i ostavio je odvratan utisak na mene. Pitala sam se šta će ovakva žena sa ovakvim čovjekom. Ja te ljude koji nisu dobri nekako prepoznam. Ne hvalim se, ali moj želudac reaguje na takve odvratne ljude. Ja čitam ljude kao bukvar – kazala je. (Naj portal)

Vidoviti ljudi

Kako je vidovita Rabija riješila pravu dramu u životu Ivana F., iz Kreševa: ŽENA ILI LJUBAVNICA!?

Published

on

Na jednom od mnogobrojnih poslovnih putovanja Ivan se zbližio sa svojom sekretaricom iz firme. Bila je nova i odmah mu je zapela za oko, a činilo se da ona baš njega kad sretne usporava hod i popravlja odjeću na sebi.

Imponirala mu je činjenica da se dopada djevojci koja je devet godina mlađa od njega. U početku je mislio da će to biti samo još jedna avantura kojom je povremeno razbijao monotoniju bračnog života, ali za kratko vrijeme ono što je trebala biti jednokratna zabava preraslo je u noćnu moru.

Kao u drami

“Kao da je neko drugi upravljao mojim životom; zaljubio sam se kao pubertetlija, a da se nešto čudno dešava samnom bio sam siguran kada sam uveliko počeo odsustvovati od kuće. Zapostavio sam ženu i djecu, pa čak i neke poslovne obaveze. Kupio sam Ines, svojoj sekretarici stan, iz kojeg skoro da nismo ni izlazili. Pokrenuo sam i brakorazvodnu parnicu. Moja porodica je ispaštala, ali ja sam to kasno shvatio, kad je situacija već uveliko izmicala kontroli i kada sam postao zarobljenik moje sekretarice – priča Ivan.

Ono što se naknadno dešavalo u ovom ljubavnom trouglu ličilo je na scenario iz nekog filma – drame.

“Moja ljubavnica Ines za kojom sam glavu izgubio, predložila je da s njom posjetim Vidovitu Rabiju. Htjela je naime da zna šta nas očekuje u budućnosti i hoće li moj razvod biti bezbolno okončan. Tada nisam bio svjestan da se ona zapravo zanima koliko djeluje crna magija koju mi je naručila preko jedne gatare iz Srebrenika.

Ni u snu nije mogla zamislit da se Vidovitoj Rabiji za savjete i pomoć obratila i Ivanova supruga. Već je kod nje bila na tretmanima. Donijela joj je i suprugovu fotografiju.

“Nju je zanimalo kako će proteći razvod, kome će pripasti djeca, te kako će se završiti imovinaska rasprava. Bila se pomirila sa činjenicom da je kraj njihovoj bračnoj zajednici, ali je željela da Ivanu se osveti kroz djelidbu i preko djece – kazuala im je Vidovita Rabija.

Na neka pitanja odmah nije imala odgovor. Ali, nakon “otvaranja zvijezde” za oboje, ona je “vidjela”  pomirenje, porodičnu sreću, ali i treću osobu, koja im stoji na tom putu i koja je magijom unijela razdor u Ivanov brak.

Žrtva sihirbaza

Iskusna vidovnjakinja je odmah vidjela da je Ivanova ljubavnica na njega bacila čini uz pomoć jedne gatare iz Visokog.

“Rekla sam Ivanovoj supruzi da se strpi bar desetak dana, a da ću za to vrijeme pokušati na neki način pomoći u rješavanju problema. “Vidjela” sam da će ta žena, ljubavnica njenog muža, vrlo brzo doći meni…

Dva dana, nakon susreta sa Ivanovom suprugom, na Rabijina vrata pokucali su Ivan i njegova ljubavnica.

“Došla maca na vratanca – zaključila Vidovita Rabija u sebi.

Kako je imala njihove slike, posebnim ritualima ih je prizvala sebi. Silno je željela da spasi Ivanov brak, jer je on zaista upao u „crnomagijaške kandže“.

Trebalo je u ovom trouglu biti i mudar, i moćan, i snalažljiv. Vidovita Rabija je bila na strani Ivanove djece i braka, te ni krive ni dužne njegove divne supruge. Sa svim akterima je zakazivala zasebne tretmane, na kojima je užurbano skidala teške sihire sa Ivana.

“Nije bilo nimalo lako, ali sam bila uporna da spasim njegovu porodicu, a odstranim uljeza. On tu nije bio nimalo kriv, bio je žrtva sihirbaza. Nakon nekoliko tretmana sam mi je rekao da su mu se oči počele otvarati i da se pokajao zbog pokrenute brakorazvodne parnice.

Želio se vratiti svojoj ženi, i Rabija mu je to omogućila. Nakon završenih tretmana, dobio je i specijalnu zaštitnu hamajliju od koje će se potencijalne vradžbine automatski odbiti i snaći onog ko se njima bavi – pojasnila mu je čuvena vdovnjakinja i iscjeliteljka iz Doboja.

Vidovita Rabija uklanja sve vrste crne magije, uroke, prokletstvo, uspješno spaja rastavljene i vraća izgubljene ljubavi, ima posebne ritruale za ljubavno vezivanje, otkriva da li vam je suđna određena osoba, uklanja negativnu energiju iz porodičnog doma, firmi, prevoznih sredstava.

Njen kontakt telefon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal)


.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending