Pratite nas

Poznati

Zorica Brunclik o ljetovanju: PUNO “PUTUJEM”; ODEM U JEDNU SOBU, PA U DRUGU, PA NA BALKON…

Published

on

Slavna Zorica Brunclik ove godine obilježava 45 godina umjetničkog rada. Tim povodom bila je planirala solistički koncert za april ove godine, pa ga je pomjerila za oktobar.

Zbog korone nije sigurna ni za ovaj termin, tako da postoji mogućnost da jubilej protekne bez koncertnog slavlja.

– Ipak, nada zadnja umire. Ja se spremam za taj koncert, čak snimam nove pjesme. Moram trenirati, da ne zaboravim pjevati – kaže šeretski Zorica.

Na pitanje o godišnjem odmoru, odgovara:

– Ovog ljeta smo na odmor išli iz jedne sobe u drugu, sa jedne terase, na drugu. Nastavit ćemo u tom ritmu – odgovorila je u svom stilu Brunclikova.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending