Pratite nas

Astrologija

Kako znakovi horoskopa rukuju novcem: DJEVICE PAZE NA SVAKI EURO, RIBE SU PRVE U REDU DA UZMU LOVU, ALI NE TRAŽITE IM POZAJMICU

Published

on

Kao i u mnogo čemu, tako se i po pitanju rukovanja novcem horoskopski znaci poprilično razlikuju. Ima onih koji štede svaku markur i po cijenu života ne kupuju više nego što to organizam traži, a ima nekih koji i kada imaju 100 KM u džepu, baciće ih na neko instant zadovoljstvo. Evo ko ne zna sa novcem, a ko štedi do posljednje pare.

Ovan
Pripadnici ovog znaka prilično su neozbiljni kada je o novcu riječ i nisu neke štediše, naprotiv. Često sav novac koji imaju troše na zadovoljstva, pa poslije moraju da ga pozajmljuju od rođaka i prijatelja. Samim tim, i kada nemaju novca, niko im ne vjeruje jer odaju utisak da ga imaju i previše.

Bik
Do novca stižu vrijednim radom i vole da pred sobom budu ponosni kada pogledaju stanje na računu. Ipak, bije ih glas da su najveći paničari kada je o novcu riječ jer prilikom prvog „rasipništva“ kukaju do jutra.

Blizanci
Velike su trošadžije, gore nego Ovnovi. Samo u odnosu na Ovnove, znaju da troše i na pametne stvari, mada su i skloniji pozajmicama. Kod njih je zastupljen čist hedonizam.

Rak
Nisu neke štediše, ali znaju da odvajaju ozbiljne sume novca za putovanje ili novi komad namještaja. Kada je o poslu riječ, prije će se zaposliti na mjestu koje mrze ali koje je dobro plaćeno, nego što će odabrati neko zanimanje koje vole ali na kojem „nema hljeba“.

Lav
Najveće su trošadžije jer im je prosto takav karakter. Busaće se pred svima u grudi šta god da kupe i hvaliće se time kao da su to samo oni kupili. S druge strane, nemaju kočnicu sa novcem i kada ostanu bez njega, preznojiće se jer su pogrešno izračunali da imaju nešto „u šteku“.

Djevica
Pripadnici ovog znaka najveće su štediše, iako znaju i oni da budu jako darežljivi. Kako je riječ o ljudima koji paze na sve i jako su sitničavi, najrjeđe će sebi dozvoliti iskakanja iz finansijskog kolosijeka.

Vaga
Vage vole novac i trošiće ga na skupe krpice, nove HD televizore i brze automobile. Takođe, uvijek će pozajmiti kada ga imaju jer su velikodušni. Bije ih glas da su snobovi što nije istina.

Škorpija
Novac je za Škorpiju nešto poput afrodizijaka. S njim nemaju nikakvu kontrolu jer su, kada ga imaju, puni adrenalina. Nezgodni su kao partneri jer ćete pored njih teško nešto uštediti u životu.

Strijelac
Nema znaka koji će lakše bukvalno izgubiti novac odnosno novčanik od Strijelca. Ali, kojom brzinom gube novac, istom ga i ponovo nalaze. Maheri su s novcem i često zavisnici, naročito od kocke.

Jarac
Jarčevima novac odlazi na prvom mjestu na porodicu. Teški su s novcem jer su ekstremni slučajevi. Ili su tvrdice ili trošadžije, zavisi kako se koji Jarac rodi. Ono po čemu se razlikuju od ostalih znakova je što traže posao koji vole pa makar bio slabo plaćen.

Vodolija
Vodolije nemaju blage veze sa novcem jer ni same ne znaju, ako ih pitate to, da li ga imaju ili ne. arežljivi su prema djeci i partneru i često im novac ide na ukrašavanje stana.

Ribe
Ribe poput Jarčeva znaju da budu ekstremne – ili su kao Paja Patak ili nemaju nikakvu kočnicu. Sa novcem nisu umjereni, samim tim teški su za saradnju.Ne tražite od Riba pozajmice jer će ih teško davati, a prve će stajati u redu kada treba da im se vrati. (Naj portal)

Astrologija

Dnevni horoskop za 22. maj 2024: OVNOVI OPREZNI BUDITE, VAGI BOLJE FINANSIJE, STRIJELAC U KRIZI

Published

on

Pročitajte astro prognozu za srijedu, 22. maj 2024. godine:

Ovan
Posao: Danas budite posebno oprezni u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, ali i prilikom potpisivanja raznih dokumenata. Postoji mogućnost ozbiljnog previda.
Ljubav: Ovnove koji se u vezi očekuje prolazak kroz kratkotrajnu krizu povjerenja.
Zdravlje: Nervoza.

Bik
Posao: Ovaj dan donosi vam stabilizaciju na finansijskom planu. Planirate poslovno putovanje i proširenje kruga saradnika.
Ljubav: Slobodne Bikove očekuje romantičan izlazak sa osobom koju su nedavno upoznali.
Zdravlje: Glavobolja.

Blizanci
Posao: Dominantna atmosfera ovog dana može biti retrospektiva prethodne nedelje. Imate puno razloga za zadovoljstvo, jer ste dobili pohvale i priznanja od kolega i nadređenih.
Ljubav: Nova ljubavna veza donijeće vam mnogo strasti i uzbuđenja.
Zdravlje: Pojava ekcema.

Rak
Posao: Rakovi koji se bave privatnim biznisom mogu da ostvare najveći napredak u karijeri ikada. Sve će zavisiti od pravih poslovnih poteza.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom protiče u znaku sve većeg zbližavanja.
Zdravlje: Manjak kalcijuma.

Lav
Posao: Finansijska situacija konačno poprima onaj pravac razvoja kakav ste očekivali još mnogo ranije. Uspjeh vas očekuje na poslovnim putovanjima.
Ljubav: Lavovi koji su u vezi prolaze kroz fazu uzajamnog nepovjerenja. Problem riješite bez odlaganja.
Zdravlje: Smanjite broj cigareta.

Djevica
Posao: Finansijska situacija može drastično da se popravi u ovom periodu za sve Djevice. Ukoliko planirate da radite u inostranstvu, očekuje vas poseban uspjeh.
Ljubav: Slobodne Djevice bez razmišljanja će ući u strasnu ljubavnu avanturu.
Zdravlje: Iritacija kože.

Vaga
Posao: Pozitivna energija aktivira vaš sektor novca i može vam donijeti veliku povišicu. Pa ipak, neke osobe iz vašeg radnog okruženja nisu vam blagonaklone.
Ljubav: Osjećate se usamljenim i planirate ozbiljan razgovor sa partnerom o tome da to promijenite.
Zdravlje: Vrijeme je za veću fizičku aktivnost.

Škorpija
Posao: Ovaj dan posvetite se analizama i razradite plan radnih aktivnosti za iduću nedelju do najvećeg detalja. Mogući su preokreti.
Ljubav: Škorpije mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Lava ili Vage.
Zdravlje: Nezadovoljstvo pokušavate da prevaziđete kroz veći apetit.

Strijelac
Posao: Donijeli ste odluku o tome da promijenite tim saradnika. Vaš izbor zasnovan na intuiciji donijeće vam najbolje riješenje.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz etapu krize. Situacija će zahtijevati kompromis.
Zdravlje: Odlično se osjećate.

Jarac
Posao: Ovaj dan donosi vam retrospektivu prethodne poslovne nedelje. Imaćete mnogo razloga da budete ponosni i zadovoljni svojim rezultatima.
Ljubav: Slobodni Jarčevi danas mogu upoznati interesantnu osobu u znaku Raka.
Zdravlje: Smanjite slatkiše.

Vodolija
Posao: Vodolije se nalaze pred važnim odlukama kojim putem dalje da krenu. Opcija saradnje sa inostranstvom može biti veoma unosna.
Ljubav: Vodolije danas očekuje romantičan izlazak sa osobom u znaku Lava ili Vage.
Zdravlje: Glavobolja.

Ribe
Posao: Ovaj dan donijeće vam uspješan završetak rada na veoma važnom projektu. Unaprijeđenje finansijske situacije.
Ljubav: Nova ljubavna veza donijeće vam i nove izazove. Pa ipak, niste spremni na obavezivanje.
Zdravlje: Loša cirkulacija. (Nj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending