Pratite nas

Parapsihologija

Žena koja je živjela na planeti Venera: Zemlja će nestati kao i moja Venera što je nestala ako ne uradite ovo!

Published

on

Omnec Onek je žena koja tvrdi da je na Zemlju došla sa Venere, o tome je čak napisala i autobiografsku knjigu, a njene riječi izazivaju jezu

Postoje razna uvjerenja da su određene ličnosti došle sa Venere na Zemlju. To se obično misli za visokointeligentne ljude poput Nikole Tesle koji su promijenili naš život svojim nevjerovatnim dostignućima.

Prema naučnicima, Venera je nekada bila naseljena i veoma slična Zemlji. Mnogi od njih nas upozoravaju da će se našoj planeti desiti isto što i Veneri ukoliko je ne budemo čuvali.

Ali ovaj članak nije o globalnom zagrijavanju i životnoj sredini – ovaj članak je o Omnec Onek, ženi koja je tvrdila da je rođena na Veneri u drugom carstvu i da je kasnije sletjela na Zemlju sa svemirskim brodom.

1991. godine, pukovnik Vadel C. Stivens, istraživač NLO objavio je da Onekova autobiografija “Došla sam sa Venere” u kojoj ona kaže kako je na Zemlju došla sa svojim ujakom, a da je prije toga živjela u Teutoniji, gradu na planeti Veneri.

Omnec je Veneru opisivala kao prelijep svijet sa gradovima napravljenim od kristala. Ali klima se promijenila i Venera je prestala da bude planeta pogodna za život, te je ona morala da ode na drugu planetu.

Prema njenim riječima, kada je došla na zemlju poprimila je oblik mlade djevojke. Njenu autobiografiju je promovisao Bili Mejer, čovjek koji je takođe tvrdio da komunicira sa vanzemaljcima.

Omnec je tvrdila kako su na Veneri živjeli bez fizičkog dodira.

“Kako sam rođena na planeti Veneri u drugoj dimenziji, došla sam na vašu planetu kao malo dijete, ali sam mogla da zadržim znanje i informacije koje je moja duša stekla kroz mnoge reinkarnacije. Imam mogućnost da sačuvam sve informacije netaknute, a ono čemu učim ljude je zapravo ono što ZNAM, a ne ono o čemu sam čitala ili čula, već ono što sam ISKUSILA kriz mnogo različitih životnih ciklusa na ZEMLJI i u drugim dimenzijama,” napisala je Omnec u svojoj autobiografiji.

Omec Onec je na Zemlju došla kao duhovni vođa sa namjerom da pomogne čovečanstvu da razumije sopstvenu duhovnost, kako da njeguju planetu Zemlju, očuvaju mir i steknu božanska iskustva koja im nedostaju.

Ona je tvrdila kako su joj budistički monasi pomogli da svoje tijelo prilagodi gravitaciji zemlje kako bi mogla da živi ovdje. 1955. godine se preselila u Tenesi u SAD gdje je nastavila da živi kao Šila Gipson, sedmogodišnja djevojčica koja je potom poginula u saobraćajnoj nesreći.

Omnec je tvrdila da je o Zemlji učila od raznih “naučnika” sa drugih planeta:

“Moje putovanje od Venere do Zemlje trajalo je 24 sata. Sa velikog svemirskog broda prešla sam na manju letjelicu i stigla na Zemlju,” napisala je ona u autobiografiji.

Ime Omenc Onek znači “duhovni oporavak”, a kao i što joj ime govori – ona je čvrsto vjerovala u putovanje duše iz jednog oblika u drugi.

Na Zemlji je vodila zdrav život sve do 2009. godine kada joj je polovina tijela bila paralizovana usljed srčanog udara. Udala se i rodila je četvoro djece, a danas ima i unuke.

Prema njoj – svako od nas ima slobodu da bira u šta će da vjeruje, ali da smatra kako naš fizički razvoj ne prati duhovni i to je ono što će nas na kraju i uništiti. (Najportal)

 

Parapsihologija

Nadarena Azira predviđa: I LEPOJ BRENI ŠESTA KAŠIKA POKAZUJE RAZVOD BRAKA

Published

on

Lepa Brena u Sarajevu

Regionalna zvijezda Lepa Brena ovih dana boravi u Sarajevu, gdje vrši posljednje pripreme za predstojeće spektakle u sarajevskoj Zetri. Ovih dana se družila sa sarajevskom rajom, pa je “uhvaćena” kako šopnguje u tržnom cetru, da bi navečer uživala u jednom sarajevskom restoranu.

A kako je zavladala epidemija razvoda dugogodišnjih brakova na estradnoj sceni, mnogi su se zabrinuli za opstanak braka Lepe Brene.

Nadarena Azira uči istiharu putem tespiha i pomaže ljudima: HOĆE LI BITI HAJR ILI ŠER

Prisjetili smo se predviđanja nadarene Azire koja joj je svojevremeno “vidjela” razvod braka.

Što se tiče Fahrete Jahić – Lepe Brene kašike joj pokazuju sitne zdravstvene probleme, ali bolnicu ne vidim.

– Mimo pjevanja, treća i četvrta kašika Breni pokazuju dva posla kojima će se baviti. No, kroz ove poslove će imati velikih problema pa bi najbolje bilo da ih i izbjegne. Šesta kašika joj pokazuje razvod braka pa neka se potrudi da do ovoga ne dođe. Ona ima prefinjen karakter koji u svemu traži ravnotežu, a ima izražen smisao za estetiku i uvijek lijepo i elegantno djeluje i zbog toga je privlačna.

Nadarena Azira

Nadarena Azira

– Ljubav, brak i djeca joj su najdragocjeniji i ima urođenu ljepotu i finoću ponašanja. Odličan je diplomata i rado je prihvaćena i viđena. Duboko je emotivna i koga voli kompletnu sebe daje. Sklona je finim stvarima i pojavama, ponašanju i izražavanju. Ima jako lijepo tijelo i puno fizičke energije. Tvrdoglava je, idealista i principijelna. Ona dobro zna šta traži od života i zbog svoje ambicije upornosti to i dobiva. Ima mnogo talenta za pjesmu, ples, glumu i živahna je, maštovita, šarmantna. Pretjerano je kritična, velikodušna, temperamentna, brza, samostalna i ne voli ničije savjete – kazala je svojevremeno nadarena Azira o Lepoj Breni. (Naj portal)

 

BONUS VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending