Pratite nas

Poznati

Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA

Published

on

Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA

Goran Bregović u Perastu u Crnoj Gori posjeduje čak dvije nekretnine u kojima ljetuje sa svojom porodicom.

Prvo je kupio trokatnicu od kamena, čija je vrijednost procijenjena na dva i po miliona eura. Ona je, kako su pisali mediji, prije nego je kupio bila muzej.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vila Perast (@vilaperast)

Nedavno je kupio hotel i vilu “Perast” koju je proširio restoranom i terasom s pogledom na more.

Velelepna vila izgrađena je u bijelom kamenu, okružena dvorištem i ograđena zidinama, ali i mediteranskom vegetacijom, kako bi porodica i gosti imali intimu tijekom boravka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vila Perast (@vilaperast)

Vila je 2015. godine renovirana, a Brega je u obnovu kuće na Jadranu uložio 20.000 eura.

Kako piše Imperijal vila se može iznajmiti po cijeni od gotovo 5.000 eura tokom jula za tri noćenja. Plaća se isključivo gotovinom. Zabave poput momačkih i djevojačkih nisu dozvoljene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vila Perast (@vilaperast)

Pored ove vile, Bregović posjeduje još i stan u Parizu, kuću na Jahorini, stan u Sarajevu, vilu u Zagrebu i šest nekretnina u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vila Perast (@vilaperast)

Poznati

Lepa Brena zapalila Krk, hiljade ljudi pohrlile u Diamond uprkos toplotnom udaru

Published

on

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto važi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opšti saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

Muzička diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u luksuznom klubu „Diamondu“ je vladao “brenotres” od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s fanovima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorilo. Atmosfera na priloženim slikama može tek nagovijestiti kakva je to bila opšta ludnica.

– Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera… Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček – istakla je muzička diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u decembru priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovog je ljeta postala prijestonica najluđe zabave na Jadranu. Luksuzni klub “Diamond” iz sedmice u sedmicu obara rekorde raskošnim programima.

Večeras već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, “Prljavo Kazalište”… Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan.

Zbog ogromnog interesa organizatori apeliraju na publiku da ulaznice kupuju na platformi entrio.hr, a VIP stolove, nakon što kupe ulaznice, mogu rezervirati na društvenim mrežama kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending