Pratite nas

Poznati

Zašto ne govore Brena i Dara Bubamara: ŠTA ĆE MI GLUPAČA!

Published

on

Nekada su bile nerazdvojne, bile su i sugrađanke, jer su obje živjele u Novom Sadu. Čak je Brena bila ogromna zaleđina Dari Bubamari na početku karijere.

A, onda je sve puklo! Breni je zasmetalo Darino ponašanje, pa i nekultura. Nebrojeno puta je znala kazati da Darino ponašanje nije damsko, te da bi ona zbog oskudnog vokabulara trebala manje pričati.

Vrhunac je bio kada je Dara kazala da je Brena nju iskopirala 2018. godine na koncertu u beogradskoj “Areni”.

Tada je Breni “pukao film”. Zavrnula je sve ventile u “Grandu” te Bubamari “podsjekla krila”. Nisu joj željeli izdati novi album, niti biti njena medijska podrška. Morala je da “leti” u druge izdavačke kuće i medije.

Pogrešno se interpretira da su u ratu. Brena nije igrač koji je saklon skandalima. Samo se povuče i počne prezirati ljude od kojih je digla ruke ili su je povrijedili.
Tako je bilo i sa Darom Bubamarom. Ona je za nju “mrtva”.

“Šta će mi ta glupača – kazala je Brena nakon Darinih ispada i postavila crtu preko koje ne želi da pređe. (Naj portal/Foto: Glas javnosti)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending