Pratite nas

Poznati

Vrtoglava cifra: Čola po minuti uzeo 1.000 eura

Published

on

Vrtoglava cifra: Čola po minuti uzeo 1.000 eura

Zdravko Čolić, legendarni pjevač, bio je specijalni gost na vjenčanju sina jednog biznismena u elitnom beogradskom restoranu.

Čolić, poznat po tome što rijetko pjeva na privatnim proslavama, naplatio je mladencima 45.000 eura za svoj nastup.

Za svoj nastup od 45 minuta, Zdravko Čolić je zaradio 1.000 eura po minutu, a imao je specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na ovoj proslavi.

– Čola može da bira gdje će da nastupa. On ne praktikuje da pjeva na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uslove, koji su mladenci i njihove porodice ispunile bez riječi, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo.

– Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok pjeva, da nema naručivanja pjesama i fotografisanja sa gostima… Za 45 minuta tražio je 45.000 eura i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pjesmu “Tebe čuvam za kraj” odigran je i prvi ples. Pjevao je neke od svojih najvećih hitova, a svi su bili raznježeni dok je izvodio pjesmu “Ti si mi u krvi”. Odmah nakon nastupa u pratnji obezbjeđenja restorana napustio je lokal – ispričao je izvor, piše Blic.

 

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending