Pratite nas

Zanimljivosti

VIC DANA: Plavuša i Mujo mornar

Published

on

Sjajan vic za vedro raspoloženje, a za vaš osmijeh su zaduženi Mujo i plavuša. Ko bi drugi?

Upoznala plavuša Muju mornara pa mu veli:

“Bog mi je dao tijelo, a imam ja i talenta pa kad bih stigla u Holivud, napravila bih karijeru, samo nemam novca za brod.
Mujo:

“Ništa zato, ja ću tebe sakriti na mom brodu ali pod uslovom da mi “daš” kad god dođem.

Plavuša pristane, a on nju sakrije u mašinsko odjeljenje. Mujo dolazio svaki dan u naplatu i tako su putovali punih 20 dana. 21-og dana pokvari se brod i kapetan siđe dole i nađe plavušu u mašinskom odjeljenju, pa je upita šta ona tu radi.

“Sakrio me vaš mornar Mujo – reče ona, pa mu sve ispriča potanko i po redu.

“Razumijem ja – veli kapetan – i vaš talent i vašu želju za uspjehom, ali mi nije jasno šta onda radite na trajektu SPLIT-KORČULA? (Naj portal)

Vic: MUJO I SLOVENAČKI POLICAJAC

Zanimljivosti

Kako izgleda intimni život sijamskih blizankinja: ŠTA AKO JEDNA ŽELI DA SPAVA S MUŽEM, A DRUGOJ NIJE DO TOGA?

Published

on

Ebi i Britani Hensel su se vjenčale za Džoša Bovlinga još 2021. godine i svi se pitaju kako izgleda njihov intimni život, s obzira da sestre dijele organe od struka na dolje.

Bivši vojni veteran

Džoš Bovling ima 33 godine i bivši je vojni veteran i medicinski brat, a prema nekim saznanjima 2021. godine oženio je Ebi Hensel, sijamsku bliznakinju koja dijeli organe sa sestrom Britani.

Pošto zakonski može da oženi samo jednu, Džoš je oženio Ebi, ali mnogi se pitaju da li je i Britani zaljubljena u njega i spremna da sa njim dijeli postelju jer sestre dijele reproduktivne organe.

“Šta se dešava kada jedna od njih želi da spava sa Džošom, a druga ne?” To je pitanje koje se najčešće postavlja ovih dana na TikToku. Korisnici ove društvene mreže kažu da ova veza može da funkcioniše jedino ako ovaj par voli trojku, jer će Ebi uvijek morati da u bračnu postelju dovede i svoju sestru, Britani.

Poznate blizankinje funkcioništu tako što jedna drži kontrolu nad lijevom rukom i nogom, dok druga upravlja desnom rukom i nogom, a reproduktivne organe dijele.

Ko je čovjek koji je oženio spojene blizankinje?

Priča se da Džoš Bovling ima bivšu ženu sa kojom dijeli starateljstvo nad kćerkom. Par se vjenčao 2010. godine, da bi se razveli 2019. godine i imaju kćerku od osam godina.

Genetsko testiranje

Međutim, dvije godine nakon što je Džoš oženio sijamske blizankinje, dobio je tužbu od bivše žene. Ona je od njega tražila genetsko testiranje jer nije sigurna da je dijete njegovo. S obzirom da je njegova bivša supruga poslije razvoda dobila još jedno dijete, sumnja se da se genetsko testiranje traži za to drugo dijete. (Naj portal)

@abbyandbrittanyhensel

♬ Promises (Skrillex & Nero Remix) – Skrillex / Nero

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending