Pratite nas

Izdvojeno

VEČERAS VELIKO FINALE “NIKAD NIJE KASNO”: Dragana Katić otkrila detalje

Published

on

VEČERAS VELIKO FINALE “NIKAD NIJE KASNO”: Dragana Katić otkrila detalje

Večeras je finale muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno” u kome se 12 takmičara bore za pobjedu.

Naime, kao i svake godine, u ovom muzičkom takmičenju će biti tri pobjednika. Ko će to biti zavisi od stručnog žirija, SMS glasova publike, kao i od FB glasača.

U finalu od 21h, veterani pjevaće uživo uz pratnju orkestra “Nikad nije kasno”. Domaćini će, kao i do sad, biti Dragana Katić i Žika Jakšić.

Finalisti su: Arman Morankić, Miroslav Mišić , Nevenka Vukosav, Sašo Bašeski, Ivana Đorđević, Muharem Hamzakadić, Ružica Čavić, Srđan Stefanović Srle, Selma Čavkić, Oliver Kostić, Sabina Kasumović i Miloš Radić.

Voditeljica Dragana Katić je ispričala kako se takmičari ponašaju kada se kamere ugase.

– Vidim ih u šminkernici dok se spremaju i uživam gledajući koliko se oni raduju tim tek stečenim poznanstvima, na koji način funkcionišu, kako se dogovaraju… Tu negdje i vidiš da ova emisija ima divnu toplu ljudsku misiju. I da prosto vraća na neke stvari koje smo mi u poodmaklim godinama možda i zaboravili. Ali oni između sebe na neki savršen način hendluju ta svoja poznanstva, druženja, i gledam ih, kao neki devojčurci su, tinejdžeri koji su se našli – ispričala je Dragana.

Izdvojeno

Preminula Šenon Doerti nakon dugogodišnje borbe s rakom

Published

on

Šenon Doerti. AP

Poznata glumica Šenon Doerti (Shannen Doherty) preminula je u 53 godini života, potvrdili su njeni najbliži.

Šenon Doerti umrla je jučer, nakon dugogodišnje borbe s rakom, prenosi People.

– Teška srca potvrđujem da je preminula glumica Šenen Doerti. U subotu, 13. jula, izgubila je bitku s rakom poslike mnogo godina borbe – potvrdila je njena dugogodišnja saradnica Lesli Sloun i dodala:

– Posvećena kćerka, sestra, tetka i prijateljica bila je okružena svojim najmilijima, kao i njenim psom Bouvijem. Porodica traži njihovu privatnost u ovom trenutku kako bi mogli da tuguju u miru – nastavila je Sloun.

Podsjećamo, Šenon je popularnost stekla u serijama „Beverly Hills“ i „Čari“, a rak dojke joj je prvi put dijagnostikovan 2015. godine.

Iako su prvi rezultati bili ohrabrujući, bolest se vratila 2017. godine, a potom se proširila. Pokazala je hrabrost i do kraja se borila uprkos lošim prognozama.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending