Pratite nas

Poznati

Stigao do svjetskih medija: ERINA PRIČA O KORONI I SEKSU TOP TEMA

Published

on

Poznat kao šarmer i šoumen, Andrija Era Ojdanić ne očekivano je dobio i svjetsku slavu. Nakon vijesti da je zaražen korona virusom, s kojom se on šprdao, sada su se mediji sjetili jedne njegove ranije izjave o koroni. Naime, on je izjavio “da bi radije dobio koronu, nego apstinirao od intimnih radnji”

Tako, britanski “Unilad” piše da se koronom zarazio “73 – godišnji penzioner koji je pričao da bi se prije zarazio koronom, nego izdržao tri mjeseca bez intimnih odnosa”.

Kako navode, pjevač koji sebe opisuje kao ženskaroša tvrdio je u martu da koronavirus neće uticati na njegov ljubavni život.

Nije sigurno da li je intimnim odnosima doveo sebe u rizik, ali obavijestio je javnost da je pozitivan na zaraznu bolest,

Iskreno, Eri želimo brzo ozdravljenje I da što prije “umoči” bar kocku šećera u šolju kafe. (Naj portal)

Poznati

Duško Tošić priznao da je kontaktirao Severinu: ZVAO JE I NA KAFU

Published

on

Duško Tošić, bivši suprug srbijanske pjevačice Jelene Karleuše, potvrdio je da je slao poruke hrvatskoj pjevačici Severini.

Naime, Karleuša je napala Severinu jer je podržala usvajanje rezolucije o Srebrenici. Severina joj je odgovorila “Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad” uz nekoliko screenshatova s porukama za koje se odmah pretpostavilo da joj ih je poslao Tošić.

On je to i sam potvrdio za srbijanske medije.

Naveo je kako je kontaktirao Severinu da mu pjeva na jahti koju je on kupio u Turskoj. Dodaje kako su mu Severinu predložili njegovi bliski prijatelji.

– Nedavno sam kupio jahtu koja stoji na Bosporu i htio sam to proslaviti. A moji prijatelji iz WhatsApp grupe su predložili da nam pjeva Severina. Eto, to je bio razlog zašto sam je kontaktirao – tvrdi Tošić za Kurir.

Dio razgovora koji je Severina objavila izgledao je ovako.

“Kako si?”, naveo je Tošić, na šta je ona odgovorila: “Jako dobro, što i vama želim.” Zatim ju je upitao radi li se. “Kakvo zanimljivo pitanje… To vi uvijek tako ili…?”, odgovorila je Severina.

“Ha ha pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, je l’?”, napisao je, a ona mu je poručila: “Nisu svi za sve.”

U martu ju je pitao i kako je te da li je u Beogradu, na što mu je Severina jasno do znanja dala da ne želi takve poruke primati.

– Oprostite, ali ne razumijem što hoćete? Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Ako ste ovako navikli pisati ženama, nisam od tih i nemojte mi pisati”, odgovorila je Severina te je podijelila i nekoliko poruka u kojima je poziva na kafu.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending