Pratite nas

Poznati

Star se čurčić pomamio: DENIS KVEJD OŽENIO STUDENTKINJU, SKORO 40 GODINA MLAĐU OD NJEGA!

Published

on

Čuveni holivudski glumac Denis Kvejd (66) na ludi kamen je stao četvrti put, oženivši studentkinju Lori Savoj, koja je čak 39 godina mlađa od njega.

Par se vjerio prošlog oktobra, prenosi CNN, te navodi da je to bila “ljubav na prvi pogled” i da njega i Lori, vezuju “brojne zajedničke stvari”.

Iako su prvo planirali vjenčanje u aprilu na Havajima, ti planovi pali u vodu zbog pandemije koronavirusa. Vjenčali su se u Santa Barbari.

Savoj je inače, trenutno na doktorskim studijama iz oblasti finansija.

“Oboje smo morali da prođemo kroz ozbiljne stvari da bismo bili ono što sada jesmo, spremni jedno za drugo”, rekla je ona, prenosi magazin “People”.

Glumac iza sebe ima tri braka, bio je u braku sa Pi Džej Sols, Kimberli Kvejd i glumicom Meg Rajan. Za novu suprugu ima samo riječi hvale. Otac je postao 2004. godine, kada je u braku sa Kimberli Bafington dobio blizance Zoi i Tomasa, koji danas imaju 12 godina.

“Jednostavno, volim je kao osobu, njen lik, inteligenciju, njen pogled na svijet i naravno – njenu ljepotu”, objasnio je Kvejd.

Poznati

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Published

on

Jelena Rozga

Jelena Rozga u strahu za sopstveni život: ZA SVE JE KRIV JEDAN MUŠKARAC

Strah Jelene Rozge ne jenjava već skoro godinu dana. A za sve je kriv jedan muškarac, ne možemo reći da je njen fan, već fanatik.

Naime, atraktivnu Hrvaticu uznemirilo je prijeteće pismo koje je dobila dok je odsjedala u jednom hotelu spremajući se za nastup. O nemilom događaju nije željela da priča.

Kako su tada tvrdili mediji, pjevačicu je na vratima hotelske sobe dočekala uznemirujuća poruka koja ju je toliko uplašila da je strahovala za život, prenosi Gloria.

– Jelena je dobila cedulju na kojoj je pisalo nešto što ju je mnogo uznemirilo. Nikome, pa čak ni svom menadžeru nije htjela da otkrije šta piše i zbog čega je uznemirena i pod stresom. Samo je zamolila da se skrene pažnja organizatorima i da želi da ima veći krug obezbjeđenja oko sebe. Čak je rekla da će platiti ljude samo da se pojača kada bude dolazila na nastup – izjavio je izvor za “Kurir”, pa nastavio:

– Kako se priča, od kada ju je prije par godina uhodio po Splitu jedan od fanova koji joj je noću dolazio na vrata stana, morala je sve da prijavi policiji i traži policijsku zaštitu. Jelena živi u strahu za svoj život, ovo ju je baš uzdrmalo.

Strah Jelene Rozge za sopstvenu bezbjednost bio je ogroman. Ali ipak nije željela nikome da otkrije detalje sadržaja poruke:

– Iako su svi insistirali da im kaže o čemu je riječ, samo je rekla da je sve u redu i da joj se javljaju fanovi koji nekad mogu biti malo naporniji – ispričao je izvor blizak pjevačici koja se izgleda baš uplašila da će je neko povrijediti.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending