Pratite nas

Poznati

Šta se dešava: BAKA PRASE U ZATVORSKOM ODIJELU!

Published

on

Kada su mnogi pomislili da je jutjuber Baka Prase, odnosno Bogdan Ilić Jedan od najpopularnijih domaćih jutjubera Bogdan Ilić, rekao zbogom biznisu, jer ga je nestalo 22. Jula, on se ponovo oglasio.

Danas je podijelio neobičnu fotografiju, na kojoj pozira u zatvorskom odijelu. Niko ne vjeruje da je zaista u zatvoru, ali nešto se dešava. Na brojne komentare Prese se ne oglašava. .

Inače, Baka Prase je ranije u klipu pod nazivom “Moj posljednji video”, objasnio da je prošao kroz teške momente i da se povlači kako bi pronašao svoj životni put. Sedmicama je optuživan za različite stvari, te je, kako je naveo, zbog svega toga odlučio da napusti javnu i jutjub scenu, barem na neko vrijeme.

(Naj portal/Foto Instagram)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending