Pratite nas

Poznati

Šta je slijedeće: MAJA BEROVIĆ PROMIJENILA NOS, USTA, GRUDI, OBRVE…

Published

on

Ovih dana Maja Berović promoviše svoj novi, osmi po redu album. Pojavila se u potpuno novom svjetlu. Nije novi imidž, nego jedna nova Maja, a nije iz foto šopa.

“Nisam imala obrva, sad ih imam. Operisala sam nos, a još sam dotjerivala usta i grudi. Meni je to sve simpatično – laže popularna pjevačica.

Nije otkrila šta je slijedeće u planu, ali je nove estetske zahvate najavila izjavom “To je to za sada”.

Neki nagađaju da će biti guza, drugi jezik, treći sumnjaju na uši… Uglavnom Maja bi se uskoro mogla zvati “Maja Plasitika”. (Naj portal)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending