Pratite nas

Zanimljivosti

Šta je otkrilo jedno istraživanje: VELIKE GRUDI VOLI SIROTINJA, BOGATAŠIMA SVEJEDNO!

Published

on

U istraživanju, u kojem je učestvovalo 266 muškaraca s različitim primanjima i iz svih društvenih slojeva, svakom ispitaniku su pokazane animirane ženske figure s različitim veličinama poprsja. Oni su ih onda ocjenjivali od jedan do pet na osnovi stepena privlačnosti određenom tipu.

Ispostavilo se da muškarci s niskim socio-ekonomskim statusom smatraju da su velike grudi privlačnije od onih s visokim primanjima, piše Mondo.

U drugom eksperimentu su htjeli utvrditi da li glad utječe na preferiranje velikih ili malih grudi, s obzirom na to da su grudi asocijacija na porođaj i dojenje djeteta.
Iskoristili su grupu gladnih i sitih muškaraca, kojima su opet pokazivali animacije različitih veličina ženskih grudi.

Muškarci koji su gledali ove animacije s praznim želucima su bili oduševljeniji bujnim ženskim poprsjima, za razliku od onih koji su došli siti i smatrali da su privlačnije manje grudi.

Dakle, iz ovih eksperimenata može se zaljučiti kako velike ženske grudi preferiraju gladni muškarci s niskim primanjima, dok mala poprsja favoriziraju siti muškarci s visokim primanjima. (Naj portal)

Zanimljivosti

I danas je magnet za medije: KAKO JE BRANKA DOVELA SINANA U SARAJEVO

Published

on

Branka i Sanja Marinković

I danas je magnet za medije: KAKO JE BRANKA DOVELA SINANA U SARAJEVO

Branka Sovrlić je u bivšoj državi važila za jednu od velikih estradnih ličnosti.

Sve naslovnice printanih medija, krasile su njeni atraktivne fotografije. I ne samo to! Njeni hitovi, su joj obezbijedili, realizaciju stotine, uspješnih samostalnih koncerata.

Branka je prva, održala, solistički nastup u ranom poratnom periodu. Otvorila je “vrata” na naše prostore, Sinanu Sakiću, koji je sa njom nastupio u sarajevskoj Skenderiji.

Ona je svaki, svoj hit, ovjekovječila video klipom.

Stoga, sa sigurnošću možemo kazati, Branka posjeduje najveći broj vlastitih spotova.

I danas se “rabe”, njene bezvremenske pjesme. A ona, i danas, predstavlja magnet za sve medije.

Tako je nedavno imala još jedno sjajno gostovanje na Pink televiziji, kod Sanje Marinković. Naravno, kao i uvijek veoma stilski dotjerana. Jasna Durić (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending