Pratite nas

Poznati

Selma Bajrami o ljubavi: VIKEND VARIJANTA BI MI DOBRO DOŠLA!

Published

on

Nakon nekoliko neuspjelih brakova, počevši od onog u Makarskoj, pa do rodne Tuzle, popularna Selma Bajrami se skrasila u Donjoj Austriji. U doba korone živjela je, kao i većina, u izolaciji sa sinom, kojem je nabavila psa. Nije se ugojila, iako je sve sama kuhala, a poznata je kao gurman. Utvrdila je i svih 30 slova abecede, jer je jedno vrijeme mislila da abeceda ima 27 ili 28 slova.

A kada je upitate za muškarca – da li poželi nekog novog pored sebe, je li joj nedostaju pažnja i ljubav, odgovara:

– Meni bi muškarac dobro došao samo preko vikenda. Ne znam ni šta ću samom! Moj sin Daris dobio je na poklon jednog divnog psa, zove se Bela, pa sada isto ka da imam dvoje djece. Muškarac može, ali ponavljam samo vikend varijanta. Naravno, da svima nama nedostaje ljubav, ali pitanje je koliko će to da traje i da li je uopšte iskrena. Ne želim da ulazim u te neke varijante, ali vikend varijanta bi mi dobrodošla (smijeh)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending