Pratite nas

Poznati

Sanja Maletić postala majka u 52. godini: Mukotrpna borba za potomstvo se isplatila

Published

on

Sanja Maletić postala majka u 52. godini: Mukotrpna borba za potomstvo se isplatila

Folk zvijezda Sanja Maletić je nakon duge borbe za potomstvo postala majka u 52. godini.

Sa suprugom Ljubišom dobila je djevojčicu kojoj su dali ime Vanja. Porođaj je protekao u najboljem redu. Zbog trudnoće se povukla iz javnosti te se nije oglašavala.

Ovaj bračni par je više od 10 godina pokušavao dobiti dijete. U jednom od ranijih intervjua je izjavila:

– Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću. Suprug i ja smo pokušavali više puta, nije uspjelo. U današnje vrijeme se brzo živi, čovjek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice. Odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze.

Ranije je rekla da ima bolest štitne žlijezde, a uz to i Hashimoto.

– Gospodin Japanac i ja pričamo. Kad imam obaveza, onda se ujutro dogovorimo o svemu. Bitno je da psihološki sebe namjestiš i dirigiraš ti, odnosno da si ti gospodar. Koliko god to bila teška bolest, ima nade – kazala je.

Poznati

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Published

on

Pogledajte Šakirin spektakl na poluvremenu Copa Americe

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) nastupila je sinoć na poluvremenu finala Copa Americe na stadionu Hard Rock u Miami Gardensu. Oduševila je naravno energičnim performansom, ali i specijalnim efektima.

Njen nastup je sadržavao i AI elemente koji su uključivali veliku vučicu koja je zavijala na samom početku nastupa. Nakon toga se na bini pojavila kolumbijska pjevačica.

Shakira je stigla u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa i kratke suknjice te uklađenim čizmama.

Tokom izvođenja energične uvodne pjesme i hita koji joj je obilježio karijeru “Hips Don’t Lie”, pridružila joj se gomila plesača. A pirotehnika je upotpunila doživljaj.

Za njenu izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” sa njenog poslednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, zeleni plamen, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa okruživali su binu.

Shakira će krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru i to u Acrisure Areni u Palm Desertu u Kaliforniji 2. novembra. To će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending