Pratite nas

Poznati

Propala saradnja Tončija Huljića i Baby Lasagne

Published

on

Propala saradnja Tončija Huljića i Baby Lasagne

Tonči Huljić kaže da Baby Lasagna neće biti dio pjesme “Aj pitaj”, iako je trebalo da zajedno nastupe na Melodijama Jadrana.

Otklonio nedoumice

Bio je predviđen nastup Baby Lasagne s Tončijem Huljićem & Madre Badessom te Petrom Šegedinom Pjerom.

Ipak, saradnja je propala.

Hrvatska evrovizijska zvijezda je nedavno ozvaničila veliku promjenu u karijeri.

Ispostaviće se da je to uticalo na odluku, a Tonči, iskusni hitmejker, o svemu je pisao na Fejsbuku, i tako otklonio sve nedoumice.

– Dragi prijatelji, slušaoci i gledaoci, zbog promijenjenih poslovnih okolnosti Baby Lasagna neće biti u mogućnosti da bude dio pjesme ‘Aj pitaj’ na Melodijama Jadrana 2024. Pojašnjenja radi, Baby Lasagna je potpisao ugovor s Polidorom iz Njemačke. On je u okviru Universal grupacije. Tim ugovorom poslovna dinamika i sva prava su pod njihovom ingerencijom.

– Tako su odlučili da hitno van idu i s drugim singlom, što i ja smatram ispravnom poslovnom odlukom. Kako pjesma izlazi gotovo istovremeno kao i pjesma Madre Badesse i sigurno bi izazvala pitanje podjele prava na nju, Baby i ja smo vrlo brzo donijeli odluku da saradnju ostavimo za neko kasnije vrijeme – napisao je Tonči na Fejsbuku.

Drugo mjesto

Zahvalio je mladom kolegi u promotivnoj kampanji njegove linije pića, gdje su se i upoznali i dogovorili saradnju petnaestak dana prije nego što je Dora održana, te u trenutku kada je imao ugovor samo za pjesmu “Rim tim tagi dim”.

Baby Lasagna je pobijedio na Dori, te kasnije predstavljao Hrvatsku na Eurosongu i osvojio drugo mjesto.

– S velikim simpatijama pratiću nastavak karijere, uvjeren u realizaciju njegovih snova. Njegov vjerni fan (iako on voli mačke, a ja pudlice) – zaključio je Huljić.

 

Poznati

Lepa Brena zapalila Krk, hiljade ljudi pohrlile u Diamond uprkos toplotnom udaru

Published

on

Foto: Marin Ćuk/Premier Media Group

Lepa Brena je sinoć u klubu na Krku svojim energičnim nastupom opet pokazala zašto važi za neprikosnovenu balkansku muzičku megazvijezdu.

Ni najtopliji dan u godini kad su gorili i nebo i zemlja, ni opšti saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i sinoć dođu na jedan od najiščekivanijih ljetnih koncerata na Jadranu.

Muzička diva odužila im se nesvakidašnjim koncertom. Više od dva sata u luksuznom klubu „Diamondu“ je vladao “brenotres” od Breninog ritma koja se ni minute nije zaustavljala. Pjevala je uglas s vjernom publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Pjevačica se čak usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s fanovima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama. Sve je gorilo. Atmosfera na priloženim slikama može tek nagovijestiti kakva je to bila opšta ludnica.

– Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera… Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan doček – istakla je muzička diva ispraćena pljeskom od publike koja će je nesumnjivo isto tako energično pratiti i na velikim spektaklima koje u decembru priprema četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni.

Nakon Breninog koncerta, više nema sumnje, Malinska na otoku Krku ovog je ljeta postala prijestonica najluđe zabave na Jadranu. Luksuzni klub “Diamond” iz sedmice u sedmicu obara rekorde raskošnim programima.

Večeras već dolazi Senidah, a potom u narednim danima Tea Tairović, Nikola Rokvić, Saša Matić, Severina, Milica Pavlović, Dj Robert Sanchez, Dj David Morales, Dragana Mirković, Grše, “Prljavo Kazalište”… Lista koncerata nadopunjuje se iz dana u dan.

Zbog ogromnog interesa organizatori apeliraju na publiku da ulaznice kupuju na platformi entrio.hr, a VIP stolove, nakon što kupe ulaznice, mogu rezervirati na društvenim mrežama kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending