Pratite nas

Poznati

Preminuo otac ‘Zvezde Granda’: SANELA S KNEDLOM U GRLU O PORODIČNOJ TRAGEDIJI

Published

on

Sanela Hasić: Foto Grand

Preminuo otac ‘Zvezde Granda’: SANELA S KNEDLOM U GRLU O PORODIČNOJ TRAGEDIJI

Nakon finala „Zvezda Granda“ talentovana Sanela Hasić povukla se sa scene. A nedavno je u intervjuu za Grand otkrila tužan razlog.

S knedlom u grlu, Sanela je progovorila o tragediji koja je zadesila njenu porodicu.

-Imala sam razlog što me nije bilo mjesecima, nažalost sam imala razlog za to. Imala sam smrtni slučaj, otac mi je preminuo. To me je baš dosta zakočilo i stala sam u jednom trenutku, međutim sada sam se malo trgla i ponovo sam tu – rekla je Sanela za Grand.

Uprkos velikom gubitku, Sanela je smogla snage da se ponovo lati mikrofona i vrati na scenu.

-Snimila sam prvu pjesmu i želim sada da je promovišem, da vidim da li će se dopasti publici. Naravno, želim da snimam dalje i da vidim kako će sve da teče – otkrila je pjevačica i istakla da su joj „Zvezde Granda“ potpuno promijenile tok života.

-Takmičenje mi je baš pomoglo, prije svega što se tiče reklame, samog posla. Prošle godine je bio peti put da se prijavljujem za „Zvezde Granda“ i mislim da je sada pravo vrijeme za moju pjesmu, treba da se pokrenem- dodala je Sanela.

Na pitanja da li prati aktuelnu sezonu „Zvezda Granda“ i da li ima favorita, Sanela je odgovorila sa osmijehom:

-Ne znam šta bih sada poručila takmičarima s obzirom na to da je uskoro kraj takmičenja, ali uvijek govorim da treba da pronađu sebe, odgovarajući repertoar, mislim da je to ključno. Favorita imam, ali ne bih da otkrivam za sada.

BONUS VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending