Pratite nas

Poznati

Pametna na mamu: KĆERKA JELENE KARLEUŠE ČASTILA TAMBURAŠE

Published

on

Kćerka Jelene Karleuše častila tamburaše

Pametna na mamu: KĆERKA JELENE KARLEUŠE ČASTILA TAMBURAŠE

Pjevačica Jelena Karleuša je izvela kćerke Atinu i Niku u jednu kafanu u Zemunu na porodični ručak. U jednom trenutku za stolom su im zasvirali tamburaši.

Jelenu je posebno pogodila pjesma Tome Zdravkovića “Noćas sam tužan, ciganko moja”, koju su joj muzičari zasvirali na uho pa je kćerki Niki dala novac kako bi ih počastila.

‘Daj im ovo’ –  vidi se kako Jelena govori mezimici.

Nika je u prvi mah bila iznenađena, a onda je častila tamburaše bakšišom i nasmijala se.

 

Poznati

Kome Šejla poručuje: LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Published

on

Šejla Zonić

LAKŠE JE NAGOVORITI LJUDE NA ZLO, NEGO NA DOBRO I LJUBAV

Iako je i prošle subote oduševila sve u „Zvezdama Granda“ i kao po običaju osvojila maksimalni broj glasova žirija, takmičarka Šejla Zonić tvrdi da joj je ovo bio jedan od najtežih nastupa.

Pjevačica je otkrila da je pred prošlonedjeljno snimanje preživjela agoniju zbog zdravstvenog stanja. A dotakla se i supruga Armina koji je između dva kruga donio iznenadnu odluku.

Iako je oduševila žiri, takmičarka priznaje da joj nije bilo lako na sceni.

– Ja sam mnogo zadovoljna, ali mi je ovo do sada bio najteži nastup. Valjda kako idemo sve dalje, gleda se sve sitnije, pa su tu i nervoza i stres. Ogromna je odgovornost, ne samo po pitanju pjevanja, nego i stajlinga, ponašanja, bukvalno cio paket. Sada nam žiri stvarno traži dlaku u jajetu, sve je veći izazov, ali sam zadovoljna, prošla sam direktno, Bože, hvala ti” – rekla je Šejla za Grand.

A na svom FB profilu poslije svega citirala je Mešu Selimovića iz književnog djela “Tvrđava”.

– Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno, i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti – Meša Selimović.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending