Pratite nas

Poznati

Ovaj fenomen se više ne rađa: ĐOVANI ZA JEDNU PJESMU DOBIO 30.000 EURA

Published

on

Ovaj fenomen se viđe ne rađa: ĐOVANI ZA JEDNU PJESMU DOBIO 30.000 EURA

Najveće zvijezde narodne muzike veliko bogatstvo su stekli gostovanjem na privatnim veseljima, pa se većina na taj način i stambeno obezbijedila.

U javnosti tutulu kralja bakšiša zvanično je preuzeo Šerif Konjević kojem su pravili krune i kaiševe od novčanica. Međutim, posljednjih godina jedan od najtraženijih pjevača na romskim proslavama je Đovani Bajramović, koji medijski nije previše ekponiran. Ali bez njega romsko slavlje ne može da prođe.

Nedavno je internet bio prepravljen snimcima na kojima se jasno vidi kako Đovanija čašćavaju dolarima i eurima, a za jednu otpjevanu pjesmu nagrađen je čak sa 30.000 eura. Tada se povela priča da su domaćini u Francuskoj, Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, gde je najviše angažovan, spremni da daju čitavo bogatstvo samo da se pjevač pojavi i pusti glas.

S druge strane, o njegovoj biografiji se skoro ništa ne zna. A pjevač toliko dobro krije svoju privatnost da jedino što možete da guglate o njemu su njegove pjesme.

Priča se da je veliki obožavalac muzike Šabana Bajramovića, te da je njegov nasljednik. Na njegovom splavu organizuju se brojne manifestacije, a kada on zapjeva, malo fali da dođe do potonuća.

Poznati

Dženan Lončarević se zvanično razveo 19. jula

Published

on

Foto: Stari Grad

Pjevač Dženan Lončarević razveo se od supruge Samire nakon 25 godina braka.

Par se zvanično razveo u petak 19. jula, saznaje Kurir.

Pjevač se sa suprugom nikada nije pojavljivao u javnosti, a živjeli su na relaciji Beograd – Prijepolje.

Samira i Dženan upoznali su se prije nego što je postao velika muzička zvijezda, a sudbonosno “da” izgovorili su 2006. godine.

Podsjećamo, vijest o njihovom razvodu dospjela je u javnost u aprilu ove godine, nakon čega se oglašavala i njegova bivša supruga po pitanju imovine i razloga razvoda.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending