Pratite nas

Astrologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.
“Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom”, rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.
Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.
Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je ove godine od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedan nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli. Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Astrologija

Ženama ovih horoskopskih znakova novac je na prvom mjestu: ONE SU MATERIJALISTI DO DASKE

Published

on

Njima je novac na prvom mjestu, a ljubav je bonus koji dolazi preko, ali i ne mora da se desi. Postoje neke žene koje su kao djevojčice sanjale da postanu princeze, međutim kada su porasle htjele su da budu kraljice. One žele sve i odmah. Život u izobilju za njih je nešto što se podrazumijeva. Evo o kojim ženama je riječ:

Žene u horoskopskom znaku Ovna

Ako se žena Ovan zaljubi, onda joj novac nije toliko bitan. Ona je izuzetno impulsivna i tako ulazi u brak. Žena Ovan je u stanju da naglo odluči da „uleti“ u brak i to strastveno i impulsivno bez žaljenja i ikakvog osvrta na prošlost. Ako želi da se bogato uda, ona će muža najčešće naći među Strijelcima, Lavovima i Ovnovima. Njena primarna želja je da pored sebe ima bogatog muža.

Žene u horoskopskom znaku Bika
Žena Bik ima veliku želju da se bogato uda, ali će isto tako raditi na tome da se i zaljubi u bogataša. Žene Bikovi uvijek teže tome da izgledaju perfektno, ali joj je bitno i da pored sebe ima nekoga sa kim će doživjeti veliku romansu. Ako želi materijalnu bezbjednost u braku, žena u znaku Bika mora da potraži muža među Vagama, Ribama i Jarcima.

Žene u znaku Blizanca
Žene u ovom znaku vole novac i smatraju ga glavnim faktorom slobode i inspiracije. Materijalne poteškoće mogu samo da povrijede njihovu osjetljivu dušu. Žena Blizanac će ući u brak, samo iz jednog razloga: da obezbijedi materijalnu sigurnost. Međutim, problem se javlja kada joj muž ne da prijeko potrebnu slobodu, na koju je ona toliko navikla. Ona je u stanju da ima i ljubavnu aferu sa muškarcem koji je bogatiji i finansijski stabilniji od njenog muža. Skoro svaki horoskopski znak im odgovara za brak osim Škorpije i Ovna.

Žene u znaku Lava
Žene Lavice imaju parolu: uzmi najbolje od života. To se odnosi i na izbor bračnog partnera. Tu često dolazi do problema jer im partner izmiče kontroli i ne ispunjava njihovu sliku o idealnom, pa dolazi do svađe. Žena Lavica mora da održi svoj nivo i stoga ne pristaje na kompromise. Ako želi finansijsku sigurnost, mora da potraži bračnog partnera u znaku Ovna, Bika ili Lava.

Žena u znaku Škorpije
Smisao njenog života je uloviti dobrostojećeg muškarca. One i ne pomišljaju da zarade novac, nego to očekuju od muža. Žena Škorpija će bez premišljanja da razmijeni se*sualne usluge za novac. One ne žele ljubav već zahtijevaju novac. Idealan bračni partner im je onaj u znaku Vage, Djevice i Vodolije.

Žena u znaku Jarca
To je tipičan primjer žene koja traži brak isključivo zbog udobnosti. One će osmisliti strategiju kako bi ulovile najbolji primjerak. Za nju brak iz koristi je jedini brak u kojem žele da budu. Žena u znaku Jarca će procvjetati samo uz finansijski stabilnog čovjeka.

Žene u znaku Ribe
One su pravi poznavaoci svega lijepog i sofisticiranog, a to košta. One traže nekoga da im udovoljava i psihički i fizički. Ako muškarac ne zadovoljava njihove potrebe, brzo će ga zamijeniti drugim. Svoje finansijske sponzore moraju da potraže među Škorpijama i Strijelcima. (Naj portal)

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending