Pratite nas

Poznati

Njena roba, njen dućan: MACA DISKRECIJA POČELA PRODAVATI SVOJE PORNO SNIMKE

Published

on

Popularna starleta i rijaliti zvijezda Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, riješila je da se okuša u industriji filmova za odrasle. Maca je već ima pripremljen materijal, a dečko je podržava u ovoj namjeri.

“Uskoro planiram prodati svoj snimak intimnog odnosa, imam ih nekoliko. Moj momak me podržava, čak ga uzbuđuje to što se drugi muškarci zadovoljavaju gledajući mene – kaže Maca Diskrecija.

Pored ovih projekata Maca, kako tvrdi, dobro zarađuje preko sajta “OnlyFans”.

“Radeći samo dva dana na sajtu, zaradila sam oko hiljadu dolara – otkrila je neke od tajni svoga biznisa.

Ostalo je još da publika sazna kako se Maca kreše! Ko zna, možda bude uspješnija od Čičoline ili Severine. Sve je pod sloganom “Macina roba, Macin dućan…” KOme hoće i ko dobro plati – njemu će da daaa!” (Naj portal)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending