Pratite nas

Kućni ljubimci

Neodgovorni vlasnici: OVU AMERIKANKU ČEKA OGROMNA KAZNA JER JE ŽELJELA DA NAPUSTI LABRADORA! (VIDEO)

Published

on

Nakon što pogledate ovaj video, prvo što ćete pomisliti da ovoj ćženi nije dovoljna samo novčana kazna. Nju treba kažnjavati na sve moguće načine, jer je iskazala neljudskost, jer nema srca…

Strašno boli kada vidite kako njen Labrador maše repom dok ga ona odvezuje. Pas se radovao šetnji. I čekao je nju da zajdno šetaju. Nije imao namjeru da je iznevjeri, niti da izda. On nije mogao ni zamisliti da njegova gazdarica želi da ga ukloni iz svoga života I to nakon skoro 13 godina vjernosti, bar kada je Labrador u pitanju.

Izdaja psa ove žene boli još više ako se zna da je kabrador bio u poodmaklim godinama, te da mu je pažnja sada najpotrebnija.

„Ovako izgleda pas koji je upravo napušten“, napisali su radnici azila na Fejsbuku pored snimka.

Na snimku koju su objavili vidi se žena koja se dovozi Teslom, izlazi iz automobila i pustila napolje labradora, uzbuđenog zbog šetnje u parku. I dok je pas mahao repom, njegova vlasnica ga je namamila u šumovito područje prije nego što se trčećim korakom vratila u automobil i odjurila.

Video je snimljen u Vankuveru, u američkoj saveznoj državi Vašington, i odmah je postao viralan na društvenim mrežama. Okrutan prizor mnoge je rastužio, a iz azila I Paw’d It Forward su obavijestili javnost da je pas dobro zbrinut.

Takođe su otkrili i da je pronađena okrutna vlasnica, koja ima djecu i muža i koja najprije nije željela da prizna šta je uradila, ali da je kasnije otkrila da je ime labradora Henri i da ima 13 godina. Ona je odmah prijavljena za okrutnost nad životinjama. Pčekuje je drastična finansijska kazna.

„Ovo je najokrutnija i najbezobraznija stvar koju možete da uradite svom ljubimcu. Zašto nemate bar malo ljudskosti i ukoliko ne možete da se starate o njemu, predate ga azilu“, samo je jedna od reakcija na Fejsbuku. (Naj portal/Foto: Facebok)

Posted by Brandon Price on Četvrtak, 6. August 2020.

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending