Pratite nas

Poznati

‘Naj portal’ na promociji ljetnje numere Ivane Jordan „More“: PODRŠKA EVE RAS

Published

on

Ivana Jordan i Jellena

Jedna od najpopularnijih pop pjevačica, Ivana Jordan je promovirala novu pjesmu pod nazivom „More“, kojom najavljuje izlazak novog albuma.

Album na jesen

Ovim povodom, Ivana je u jednom od najpoznatijih beogradskih hotela organizovala konferenciju za novinare, gdje je okupila brojne javne ličnosti, ali i predstavnike sedme sile. Podršku su joj pružili Mlađan Dinkić, Zoran Dašić Daša, Eva Ras, Vanja Bulić, Jellena, Suzana Perić…

Za ‘Naj portal’ je priznala:

– Sina Vuka zanima estrada, ali za sada ne u prevelikoj mjeri. Voljela bih da bude u nekom od mojih narednih spotova, ali vidjećemo da li će i on to željeti.

Ipak, otkrila je da je dao svoj doprinos, odabravši dugu, roze, šljokičastu haljinu, u kojoj je zablistala na konferenciji.
Nakon što je pre dvije godine objavila album sa najpoznatijim izvornim pjesmama u stilizovanim simfonijskim aranžmanima, u saradnji sa simfonijskim orkestrom Vojske Srbije “Stanislav Binički”, pod nazivom „Simfo etnos“, Ivana Jordan trenutno snima novi, peti po redu, studijski album.

Ivana Jordan i Zoran Dašić Daša (Legende)

Ivana Jordan i Zoran Dašić Daša (Legende)

Pjevačica je otkrila:

– Album bi trebalo da bude gotov na jesen.

Težak spot

S predstavnicima medija, podijelila je i razlog za objavljivanje nove pjesme.

– S obzirom na ljetnji naziv i tekst numere, odlučila sam da ovu pjesmu brzog i razigranog karaktera izbacim
pred ljeto, kako bi publika mogla da uživa i ovog, a i narednih ljeta, uz nju – izjavila je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Ova pop numera je dobila i svoju ekranizaciju.

– Bio je težak spot, zbog dosta aktera koji su učestvovali u njemu. Pored glumca Miloša Đurovića i jedne od mojih najboljih drugarica, modela Aleksandre Tanasković, imala sam čast da u spotu budu dva glumačka velikana, Eva Ras
i Milenko Pavlov – istakla je Ivana.

Prisjetila se i jedne situacije sa samog snimanja:

– Imamo jednu šaljivu tačku sa njima, u Evinom i Milenkovom duhu.

Dodala je i da je zahvalno snimati sa velikim glumcima, zato što su oni profesionalci: „Sa ostvarenim ljudima je najljepše komunicirati i raditi“. Dotakla se i privatnog života:

– Sretna sam kraj novog partnera. U početku smo imali razmirice, ali sad ima mnogo više razumijevanja za moju profesiju, a i uvidio je da imam kulturne, fine i uljudne obožavaoce.

Muzičko obrazovanje

Svoje muzičko obrazovanje, Ivana Jordan je sticala od niže muzičke škole do ‘Fakulteta muzičke umetnosti’ u Beogradu. 1999. godine je bila članica benda Zdravka Čolića tokom turneje pod nazivom „Kad bi moja bila“. Na javnoj sceni se izdvojila svojim prepoznatljivim stilom, koji čini spoj arhaičnosti, tradicije i savremenih pop-rok elemenata.

Eva Ras

Eva Ras

Njeni najpoznatiji hitovi su “Svetlo koje tražim”, “Lazarica”, “Tango”, “Bomba”, “Priđi mi ti”, “Vila”,… Učestvovala je na brojnim muzičkim festivalima: Beogradsko proleće, Festival vojničkih pesama i koračnica, Budvanski
festival, Sunčane skale, Beovizija…

Sarađivala je i sa italijanskom nacionalnom televizijom RAI. Nosilac je brojnih priznanja.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

 

Poznati

Dženan Lončarević se zvanično razveo 19. jula

Published

on

Foto: Stari Grad

Pjevač Dženan Lončarević razveo se od supruge Samire nakon 25 godina braka.

Par se zvanično razveo u petak 19. jula, saznaje Kurir.

Pjevač se sa suprugom nikada nije pojavljivao u javnosti, a živjeli su na relaciji Beograd – Prijepolje.

Samira i Dženan upoznali su se prije nego što je postao velika muzička zvijezda, a sudbonosno “da” izgovorili su 2006. godine.

Podsjećamo, vijest o njihovom razvodu dospjela je u javnost u aprilu ove godine, nakon čega se oglašavala i njegova bivša supruga po pitanju imovine i razloga razvoda.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending