Pratite nas

Zanimljivosti

Na pijaci mu priznala zašto ga je ostavila: PAO SI NA TESTU

Published

on

Na pijaci mu priznala zašto ga je ostavila

Kada se radi o međuljudskim odnosima, povjerenje igra ključnu ulogu u stabilnosti veze. Jedan neimenovani muškarac je nedavno doživio šokantno otkriće o svojoj bivšoj djevojci. Ona ga je ostavilo u nevjerici, piše The Mirror.

Ovaj muškarac je pet godina nakon prekida veze slučajno na tržnici susreo svoju bivšu djevojku Amy. Tokkom njihovog razgovora mu je otkrila da je u šestom mjesecu trudnoće, što ga je ostavilo šokiranim.

Razlog njegove zbunjenosti bio je taj što je Amy tokom njihove veze tvrdila da je neplodna te da nije zainteresirana za usvojenje djeteta, što je bio glavni razlog njihovog prekida.

Ispostavilo se da je njegova bivša lagala o tome da ne može imati djecu kako bi ‘testirala’ svog partnera. Imala je želju da sazna bi li je muškarac volio dovoljno da odustane od svoje želje za djetetom prije nego zajedno uđu u brak.

Nakon ovakvog saznanja se ovaj muškarac osjećao izdano i prevareno te ga je pogodila spoznaja da je bio žrtva manipulacije i laži tokom cijele njihove veze, a njen ‘test’ je doveo do razaranja njihove ljubavi i povjerenja.

Laži i manipulacija mogu izazvati ozbiljne posljedice i trajno narušiti odnos između partnera. Iz ovog slučaja možemo naučiti da je iskrenost temelj zdravog odnosa, a povjerenje je ključno za uspješnu vezu. (Naj portal)

Zanimljivosti

Kako izgleda intimni život sijamskih blizankinja: ŠTA AKO JEDNA ŽELI DA SPAVA S MUŽEM, A DRUGOJ NIJE DO TOGA?

Published

on

Ebi i Britani Hensel su se vjenčale za Džoša Bovlinga još 2021. godine i svi se pitaju kako izgleda njihov intimni život, s obzira da sestre dijele organe od struka na dolje.

Bivši vojni veteran

Džoš Bovling ima 33 godine i bivši je vojni veteran i medicinski brat, a prema nekim saznanjima 2021. godine oženio je Ebi Hensel, sijamsku bliznakinju koja dijeli organe sa sestrom Britani.

Pošto zakonski može da oženi samo jednu, Džoš je oženio Ebi, ali mnogi se pitaju da li je i Britani zaljubljena u njega i spremna da sa njim dijeli postelju jer sestre dijele reproduktivne organe.

“Šta se dešava kada jedna od njih želi da spava sa Džošom, a druga ne?” To je pitanje koje se najčešće postavlja ovih dana na TikToku. Korisnici ove društvene mreže kažu da ova veza može da funkcioniše jedino ako ovaj par voli trojku, jer će Ebi uvijek morati da u bračnu postelju dovede i svoju sestru, Britani.

Poznate blizankinje funkcioništu tako što jedna drži kontrolu nad lijevom rukom i nogom, dok druga upravlja desnom rukom i nogom, a reproduktivne organe dijele.

Ko je čovjek koji je oženio spojene blizankinje?

Priča se da Džoš Bovling ima bivšu ženu sa kojom dijeli starateljstvo nad kćerkom. Par se vjenčao 2010. godine, da bi se razveli 2019. godine i imaju kćerku od osam godina.

Genetsko testiranje

Međutim, dvije godine nakon što je Džoš oženio sijamske blizankinje, dobio je tužbu od bivše žene. Ona je od njega tražila genetsko testiranje jer nije sigurna da je dijete njegovo. S obzirom da je njegova bivša supruga poslije razvoda dobila još jedno dijete, sumnja se da se genetsko testiranje traži za to drugo dijete. (Naj portal)

@abbyandbrittanyhensel

♬ Promises (Skrillex & Nero Remix) – Skrillex / Nero

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending