Pratite nas

Izdvojeno

Na ovom mjestu bit će sahranjena Nada Obrić

Published

on

Nada Obrić

Na ovom mjestu bit će sahranjena Nada Obrić

Kada je prije četiri godine počela borba s koronavirusom činilo se kao da jedan po jedan pjevač odlazi sa ovog svijeta, što od pomenutog virusa, što od drugih bolesti. Ova činjenica unijela je nemir na estradi.

No, pjevačica Nada Obrić se, kako kaže, smrti ne plaši. Naprotiv, ističe da je sve u vezi s njom riješila. Želja poznate dame je, kada je njena sahrana u pitanju pomalo neobična, jer je poželjela da se njena vječna kuća nalazi pored njenog bivšeg muža i o tome govori bez ustručavanja, piše sd.rs.

-Čitala sam da se Lepa Lukić naljutila kad su je pitali jel napisala testament i kupila grobno mjesto. E, pa ja ne bježim od toga. Biće to u Beogradu, na Bežanijskom groblju.

Iako sam se od bivšeg muža Ace razvela prije 18 godina, jer me je prevario, ja sam ipak odlučila da kada umrem budem sahranjena u istu grobnicu sa njim. Ipak sa tim čovjekom imam dvoje djece Itanu i Sašu. Vjerovatno će sad mnogi i da me osuđuju, ali baš me briga, to je moja konačna odluka i kraj – izjavila je Nada.

– Ja nisam pisala testament, jer među mojom djecom nema zle krvi. Znaju oni šta ja imam i šta će da podijele. Nemam strah ja od toga da unaprijed raspoređujem i dijelim. Moj pokojni muž i ja smo sve to na vrijeme riješili – istakla je pjevačica.

Nada Obrić je nedavno po četvrti put pobijedila rak. Pred njom je, sigurni smo, još dosta lijepih godina života.

Izdvojeno

Ella Dvornik nakon ročišta s bivšim mužem: RAT OKO NOVCA NE PRESTAJE

Published

on

Ella Dvornik

Ella Dvornik podijelila je svoje utiske o brakorazvodnoj parnici na društvenoj mreži Instagram.

U pratnji advokata

Influenserka Ella Dvornik i Britanac Čarls Pirs jučer su ponovo bili u Općinskom sudu u Puli, a kao i ranije, oboje su došli u pratnji svojih advokata.

Influenserka je nakon ročišta nasmijala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Uz fotografiju njenog advokata koji ispod ruke nosi debeli snop dokumenata, napisala je „Balensijaga torba“.

Najskuplja torbica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ispod fotografija je dodala da njen advokat nosi najskuplju torbicu. Mnogi su primijetili da se šali, pa su i oni nastavili da se šale u komentarima.

Budući bivši

“Slažem se, to je jedna od najskupljih tašni“, “Ovo je skuplje od bilo koje tašne”, “Dep i Amber”, napisali su neki u komentarima.

S druge strane, i njen budući bivši suprug Čarls Pirs se oglasio i podijeli fotografiju sa svojim advokatom na svom Instagram profilu.

– Ne sa bilo kojim advokatom, već sa mojom zvijezdom – napisao je Čarls i dodao tri emotikona srca.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending