Pratite nas

Parapsihologija

Lucidni snovi ispunjavaju želje: KAKO DA SE SEKSATE SA OSOBOM KOJU ŽELITE NA JAVI?

Published

on

Znate li da se snovi koji mogu da se kontrolišu nazivaju lucidni snovi? Kada savladate ovu tehniku, možete sanjati o bilo čemu, pa i o seksu sa nekim određenim partnerom na nekom određenom mjestu. Ovakvi doživljaji mogu djelovati vrlo stvarno.

Da li vam se nekad desilo da ste svjesni da sanjate i da svjesno utičete na svoje reakcije u snu? Recimo, da poletite kada vas neko juri, odložite mokrenje jer znate da ste u krevetu i da spavate. Da li ste nekada uživali u nekom snu koji se iznenada prekinuo i pokušali da ga nastavite? Ako ste to i uspjeli, onda ste iskusili lucidni san.

Lucidni snovi su dobro napravljen miks svijesti i podsvijesti. Sanjate, ali ste svjesni toga i možete da upravljate svojim snom. Lakše reći nego uraditi, ali evo objašnjenja kako da sanjate lucidni san.
Postoji nekoliko faza sna, a za kontrolisano sanjanje potrebno je da utonete u REM fazu sna. To nije dubok san, već onaj na kojem zadržavamo određeni nivo svjesnosti. Smatra se da 20-25% našeg sna provedemo u REM fazi. Ova faza javlja se na svakih 90 minuta tokom spavanja.

Da biste lucidno sanjali, potrebno je da navijete sat da vas probudi poslije 5 sati sna. Nakon toga treba da ostanete budni sat vremena misleći o prethodnom snu i smišljajući scenario njegovog nastavka. Pogađate, u nastavku možete uvesti u priču poseban lik sa kojim želite da isprobate vreli seks.

Da li je to normalno?
Sasvim je normalno sanjati seks, kao što je sasvim normalno imati ga. Ipak, u stvarnosti ne možete uvijek da ostvarite sve svoje fantaziije iz straha da će to vašem partneru neće dopasti. Ali u lucidnim snovima nema prepreka ni za fantazije ni za najčudnije fetiše. Potrebno je samo da naučite da kontrolišete svoje snove.

Ljudi se odlučuju da savladaju lucidno sanjanje najčešće zato što žele da sanjaju seks i da isprobaju nešto što im stvarnost ograničava.

Lucidni snovi vode do orgazma
Da, baš tako! Ne samo da možete iscenirate priču koju želite, likove i situacije, već sve to djeluje vrlo stvarno. Mokri snovi ostavljaju jak utisak na emocije i stvaraju snažne reakcije u stvarnom svijetu, kako na fizičkom tako i na emotivnom nivou. To je ono što ih čini moćnijim od običnog maštanja!

Maštajući o seksu, vjerovatno ćete se uzbuditi i završiti masturbirajući. Sanjajući lucidni san o seksu možete doživjeti pravi orgazam. Naučno je potvrđeno da se tokom ovog kontrlisanog sna mogu desiti dvije vrste orgazma – zamišljeni koji potiče samo iz glave, i pravi, sa svim fizičkim reakcijama i manifestacijama.

Otuda se kod nekih javljaju tzv. mokri snovi. Razlika je samo u tome što nisu svjesni i lucidni.

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending