Pratite nas

Zanimljivosti

Krenuo na more: TUKNU MU NOGE, ALI NIJE POZITIVAN NA KORONU

Published

on

Prilikom putovanja autobusom, vozom ili avionom, obično ne očekujete da već po malo skučen prostor postane još neprijatniji usljed bahatosti nekog od ostalih putnika. Nažalost, kada se takvi slučajevi ipak dese, ljudi često ostaju u šoku zbog količine bahatosti saputnika.

Na Fejsbuk stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca” objavljena je fotografija koju je anonimno poslala jedna djevojka, a na kojoj se vidi kako je na naslonu njenog sjedišta, tik iznad glave, nesavjesni putnik podigao obje noge. Da njena nevolja bude još veća, stopala muškarca su bila prljava, čime je neprijatna situacija bila još gora.

U komenatarima ispod fotografije, članovi ove stranice izrazili su svoje negodovanje i zgrožavnaje bahatim putnikom, a jedan od komentara koji je zavrijedeo najviše pažnje, bio je usmjeren na higijenu putnika:

“Tamo gdje ide će oprati noge (valjda)”.

A bilo je i onih koji su u čitavoj ovoj situaciji vidjeli i mjere zaštite od korona virusa:
“Ako je imao masku, sve je po pravilima, noge niko ne spominje”.

Zanimljivosti

I danas je magnet za medije: KAKO JE BRANKA DOVELA SINANA U SARAJEVO

Published

on

Branka i Sanja Marinković

I danas je magnet za medije: KAKO JE BRANKA DOVELA SINANA U SARAJEVO

Branka Sovrlić je u bivšoj državi važila za jednu od velikih estradnih ličnosti.

Sve naslovnice printanih medija, krasile su njeni atraktivne fotografije. I ne samo to! Njeni hitovi, su joj obezbijedili, realizaciju stotine, uspješnih samostalnih koncerata.

Branka je prva, održala, solistički nastup u ranom poratnom periodu. Otvorila je “vrata” na naše prostore, Sinanu Sakiću, koji je sa njom nastupio u sarajevskoj Skenderiji.

Ona je svaki, svoj hit, ovjekovječila video klipom.

Stoga, sa sigurnošću možemo kazati, Branka posjeduje najveći broj vlastitih spotova.

I danas se “rabe”, njene bezvremenske pjesme. A ona, i danas, predstavlja magnet za sve medije.

Tako je nedavno imala još jedno sjajno gostovanje na Pink televiziji, kod Sanje Marinković. Naravno, kao i uvijek veoma stilski dotjerana. Jasna Durić (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending