Pratite nas

Poznati

“Kralj” propalih brakova: BORIS NOVKOVIĆ UZ MLAĐU SUPRUGU GANJA MLADALAČKI FRIZ

Published

on

Nakon što se jedno vijeme bio distancirao od javnosti zbog negativnih komentara o bračnim vezama, a prepustio se uživanju sa najnovijom suprugom Iris Volf, koja je 25 godina mlađa od njega, 52-godišnji Boris Novković se oglasio na društvenim mrežama. Objavio je nove fotografije, na kojima je pokazao novu, mladalačkiju frizuru.

– Imao sam ideju ne šišati se dok ne prođe znate već što, ali shvatio sam da ću, ako budem čekao, izgledati kao pjevač the Culta! Pa eto nakon 6 mjeseci, ode kosa, dobro ne baš sva – napisao je u opis fotografija koje je podijelio.

Početkom maja popularni pjevač je objavio spot za novu pjesmu ‘Moj grad bez ljudi’. A na pitanje o brakovima je kazao:

– Okončao sam treći brak u 30 godina što nije mnogo. Jedan brak je trajao pet, drugi 13 godina iz kojih se rodilo dvoje djece. Treći je izgledao vrlo neozbiljno jer je trajao vrlo kratko, a pvaj četvrti će ostati vječno – kazao je te dodao da mu brakovi nisu nikakav fetiš već da su se dogodili kao posljedica velikih ljubavi iza kojih je stao. (Naj portal/ Foto: NENI Food/Nuriel Molcho)

Poznati

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Published

on

Šejla zapušila usta kritičarima: PRIJE GRANDA ME ČETIRI MJESECA NIKO NIJE ZVAO

Mnogi su savjetovali Šejli Zonić da se ne prijavljuje u takmičenje “Zvezde Granda”, kao i da se ne pojavljuje u Grand produkciji.

Danas, kao četvrtifinalista 17. sezone i prvi favorit za pobjedu, ima dovoljno dokaza da im pošalje pozdrav.

– Neće prepoznati tvoje vokalne sposobnosti i tvoj kvalitet, ponižavaće te komentarima. Tamo se neće prepoznati da si akademski obrazovan muzičar, niti da si nastupala po cijelom svijetu, tebi ne treba Grand… I šta sve ne – prisjetila se Šejla nekih komentara.

A šta se zapravo desilo?

– Da nisam otišla na Grand i dalje bi za mene znao samo mali broj ljudi. To dokazuje činjenica da sam, nakon odlaska iz Divanhane, za četiri mjeseca, uključujući i čitavo ljeto, imala NULA upita za nastupe. Samo vas molim da me više ne pitate zašto sam se prijavila za Grand jer sada imam upita za nastupe toliko da fizički ne mogu stići najmanje 50 odsto i napokon imam priliku da gradim karijeru – zapušila je Šejla usta kritičarima i objavila snimak na kom vidimo da Snežana Đurišić komentariše kako je Šejla za nju već pobjednica.

– Hvala svima na podršci i šaljem samo ljubav! VOLIM VAS – napisala je Šejla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending