Pratite nas

Izdvojeno

Kolinda zbog problema sa zdravljem nije mogla na Euro u Njemačku

Published

on

Kolinda Grabar-Kitarović u Zagrebu je snimljena u navijačkom ruhu, a tom prilikom otkrila je i da zbog problema s koljenom nije mogla otputovati u Njemačku i bodriti nogometnu reprezentaciju Hrvatske na Euru.

Bivša predsjednica Hrvatske postala je prepoznatljiva po svojim navijačkim modnim izdanjima te prisustvu na nogometnim utakmicama ove zemlje. Navijačko ruho nije izostalo ni ovaj put, premda nije mogla putovati u Njemačku.

Hrvatska danas igra prvu utakmicu na Evropskom nogometnom prvenstvu, a Kolinda je odlučila podršku iskazati noseći crveno-bijelu odjevnu kombinaciju.

Zagrebom se prošetala u bijelom sakou, bijeloj majici, crvenim hlačama te crveno-bijelim patikama. Na sakou je imala i poseban detalj – broš u obliku cvijeta – opet u istim bojama.

Kosu je nosila pokupljenu u punđu, a izgled je zaokružila jednostavnim komadima nakita te bijelom torbom s crnim detaljima.

Tokom šetnje Zagrebom govorila je za N1 Hrvatska te im je otkrila zbog čega nije otputovala u Njemačku.

– Ne mogu si dopustiti strastveno navijanje, vjerovatno ću utakmicu gledati prikovana za kauč. Imam povredu koljena, zbog toga nisam išla na utakmicu. Za ostale dvoboje ćemo još vidjeti, ali, svi smo na okupu pa ćemo doma napraviti feštu – ispričala je.

Izdvojeno

Alek Boldvin oslobođen optužbe za ubi*tvo iz nehata: Glumac se rasplakao i grlio suprugu

Published

on

Foto: AP

Alek Boldvin oslobođen optužbe za ubi*tvo iz nehata: Glumac se rasplakao i grlio suprugu

Optužba za ubistvo iz nehata protiv glumca Aleka Boldvina (Alec Baldwin) odbačena je.

Sutkinja iz Novog Meksika Meri Marlov (Mary Marlowe) kazala je da postupak ne može biti ponovo pokrenut.

Odbacila je slučaj zbog nedoličnog ponašanja policije i tužioca zbog prikrivanja dokaza odbrani.

Podsjećamo, Alek je 2021. godine na snimanju filma “Rust” upucao i usmrtio Halinu Hačins (Halyn Hutchins). Nije znao da su u pištolju pravi meci.

– Kasno otkrivanje dokaza tokom suđenja omelo je fundamentalnu pravičnost postupka – istaknula je, između ostalog, sutkinja Marlov.

Bldvin je nakon ove odluke pao u zagrljaj svoje supruge Hilarije i rasplakao se. Nakon toga se zahvalio svojim advokatima. Napustio je sud bez razgovora s predstavnicima medija.

On i drugi producenti se i dalje suočavaju s tužbama koje su podnijeli Halini roditelji i sestre.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending