Pratite nas

Izdvojeno

Kolega potresen smrću Slađane Milošević: MNOGO SAM JE VOLIO

Published

on

Dado i Slađana

Kolega potresen smrću Slađane Milošević: MNOGO SAM JE VOLIO

Nakon vijesti da je preminula pjevačica Slađana Milošević, brojne ličnosti i kolege oprostile su od nje, a među njima je i Dado Topić s kojim je pjevačica sarađivala.

Kako navodi Danas.rs, Dado Topić je potresen smrću Slađane, iako je znao da je bila bolesna. Ističe da su često bili u kontaktu te da su planirali nastup.

– Šokirala me je vijest o Slađaninoj smrti iako smo znali da joj u posljednje vrijeme nije dobro. Nas dvoje smo često bili u kontaktu i razmijenjivali misli i ideje. Uskoro smo trebali nastupati u Zagrebu, odakle smo dobili poziv – rekao je Topić na početku.

Slađanu Milošević najviše će pamtiti upravo po saradnji s Dadom Topićem, kada su se 1984. godine takmičili na “Jugoviziji”, jugoslovenskom izboru za predstavnika Eurosonga. Njihov duet “Princeza” i danas se smatra jednom od najljepših balada u regionu.

– Za Slađanu me vežu prekrasna događanja. Bila je dobar drug, dragi prijatelj i uvijek je znala odmjereno da promisli i da savjetuje te da bude izvanredna u svim mogućim kontaktima. Ne znam koliko je imala još prijatelja i drugara, ali me veseli da sam ja bio jedan koji je cijeli život bio s njom vezan muzikom, našim harmonijama, našim aranžmanima – nastavio je.

Topić i Milošević dobili su poziv iz Zagreba da uskoro izvedu “Princezu”, ali to se nažalost nije dogodilo.

– Falit će mi taj osjećaj da je ona još uvijek tu, da mogu da je nazovem. Vjerujem da koga god pitate za Slađu šta misli o njoj, vjerovatno bi rekao nešto slično. Mnogo sam je volio, bila je jedna divna, draga osoba – rekao je.

Podsjećamo, Slađana Milošević imala je Sjegrenov sindrom, autoimunu bolest gdje imunološki sistem napada zdrave stanice umjesto bakterija i virusa.

 

Izdvojeno

Glumica Melisa Pamuk u tajnosti se udala za turskog fudbalera

Published

on

Melisa Pamuk i Jusuf Yazıcı (Foto: Instagram)

Glumica Melisa Pamuk u tajnosti se udala za turskog fudbalera

Poznata glumica Melisa Aslı Pamuk u tajnosti se udala za nogometaša Yusufa Yazıcıja, turskog reprezentativca koji igra za francuski Lille.

Da se slavni par vjenčao je postalo jasno nakon što je Pamuk promijenila prezime. Poznata glumica iznenadila je sve promjenom prezimena na svom zvaničnom Instagram profilu.

Ona je potom objavila fotografije zaruka, a onda i samog vjenčanja. Vjenčanje slavnog para iznenadilo je njihove fanove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melisa Aslı Yazıcı (@melisapamuk)

Pažnju je privukao i poklon od milion dolara koji je Yusuf Yazıcı napravio svojoj supruzi za vjenčanje. Yazıcı je kupio kuću s pogledom na more u Nici za 1,5 miliona eura kao vjenčani poklon.

Melisa Aslı Pamuk započela je svoju glumačku karijeru sa 13 godina filmom u Holandiji. Pamuk je bila Miss Turske na izboru za Miss Turske održanom 2011. godine. Potom se odlučila za glumu, na našem području najpoznatija je po ulozi Asli u seriji “Kara sevda” u prevodu “Crna ljubav”.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending