Pratite nas

Parapsihologija

Koja vas fotka najviše privlači: IZABERITE I SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA TOKOM LJETA!

Published

on

Želite da znate šta vas očekuje ovog ljeta? Odaberite sliku koja vas najviše privlači i otkrijte odgovor!
Ako vas najviše privlači fotografija

SLIKA BROJ 1:
Ovog ljeta dobićete nevjerovatno vrijedne savjete neznanca koji će vas u potpunosti prisiliti da preispitate svoj pogled na svijet. Shvatićete u kom smjeru bi trebalo da idete dalje i kako da postignete svoje ciljeve.

Već na početku jeseni započećete žetvu prvih plodova svoje unutrašnje transformacije, što će vam uveliko poboljšati život.

SLIKA BROJ 2
Ovog ljeta osjetićete nevjerovatan nalet snage i energije i bićete u stalnom pokretu. Ponovo ćete uraditi mnoštvo stvari koje se neprestano stavljaju na stranu. Otkrijte novi hobi, upoznajte zanimljive ljude. Život će biti u punom jeku, igrajte se s raznovrsnim stvarima.

SLIKA BROJ 3
Vama će ovo ljeto odisati romantičnim notama. Oni koji su samci upoznaće zadivljujuću osobu. Ovo poznanstvo će vas odvesti daleko od gorućih stvari, potpuno ćete biti u oblacima i uživati u životu.

A oni koji su već pronašli srodnu dušu, pronaći će sklad i razumijevanje u vezi. Ponovno ćete uroniti u medeno razdoblje.

SLIKA BROJ 4
Ovo ljeto će za vas biti razdoblje dostignuća i pobjeda. Ono čemu ste toliko dugo težili, konačno će početi da se ostvaruje. U teškim situacijama možete odbraniti svoje gledište, zaobići zavidne i takmičarski nastrojene ljude. I što je najvažnije, uspjet ćete u vrlo važnom poslu za vas.

Ovog ljeta možete razvijati nove projekte i postavljati sebi nove zadatke – sreća će biti na vašoj strani.

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending