Pratite nas

Kućni ljubimci

KO JE LUĐI; VLASNIK KOJI MAČKI DAJE SLADOLED, ILI RADOZNALA MACA?

Published

on

U želji da bude što prisniji sa svojim ljubimce, čovjek ne bira načine i sredstva. Doduše, i ljubimci su baš kao i ova mačka radoznali…

To su najbolje može vidjeti na ovom videu snimku koji obilazi svijet. Pogledajte šta se dešava kada mačka proba sladoled?
Zar nije simpatična je macina reakcija?

@sabrina_bernatchez

That’s what happens when you give a cat ice cream🥴 #cat #brainfreeze #icecream #iceicebaby

♬ Ice Ice Baby – Vanilla Ice

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending