Pratite nas

Poznati

Kakvu ženu ima: ŠTA JE ILDA ŠAULIĆ KUPILA SVOME DRAGOM ZA ROĐENDAN?

Published

on

Dama bez skandala, tiha, nježna, iskrena i dobronamjerna na oca Šabana, popularna Ilda Šaulić uživa u bračnoj harmoniji sa čovjekom svoga života Bojanom Vučkovićem, koji je bio njena prva, ali i vječna ljubav.

Zavoljeli su se kao djeca, a da to nisu znali ni njihovi roditelji, koji su bili kućni prijatelji. Ta ljubav plamti istim žarom i možda je najbolji dokaz kako i pjevačice imaju karakter, moral i porodični odgoj.

Poznato je da su rijetke estradne dive koje njeguju porodicu, ali Ilda je izuzetak. Častan izuzetak u branši, u kojoj je brak samo epizoda.

Ljubav je to, ali i porodični odgoj. Imala je od koga naslijediti ove osobine. Otac Šaban i majka Gordana oduvijek su smatrali, tako su i djecu odgajali da im je porodica glavni životni stub..

U ovom periodu Ilda uživa u drugoj trudnoći. Ona se nije hvalila svojim rođendanskim poklonom, ali jeste njen Bojan, koji je napunio okruglo pet banki.

Naime, poklon koji su mu Ilda i njihova kćerka Ema darovale za njegov pedeseti rođendan oduševio je Bojana, pa se on njime brže-bolje pohvalio na društvenim mrežama.

“Moje dvije princeze su me iznenadile! Sa stilom u 50-te! Fića, Nacionalna klasa!”, napisao je Bojan u okviru objave na svom profilu na Instagramu.

Poznati

Albino: TEODORA JE SJAJNA, S NJOM STVARI IDU BRZO

Published

on

Teodora, Mahrina i Albino

Mladi i poznati bosanski muzičar Albino je pružio podršku svojoj kolegici Teodori Džehverović na promociji njenog novog albuma.

Albino je imao ve riječi hvale za svoju kolegicu:

– Veoma sam zadovoljan albumom. Sve pjesme odlično zvuče kao cjelina i sviđa mi se njihov redosljed, kako teku jedna za drugom.

Po Albinovim riječima, Teodora je sjajna za saradnju, pa je on snimio još jedan duet sa njom, koji je ona i uvrstila na svoj novi album „Žena bez adrese“. U pitanju je numera pod nazivom „Beograde“.

Uporedio je i rad sa Teodorinom kolegicom Teya Dorom, koja je također bila na promociji Teodorinog novog albuma.

– Njih dvije su potpuno različite ličnosti, pa zahtijevaju drugačiji pristup. Teya Dora je također autor, pa proces stvaranja muzike duže traje, a s Teodorom stvari idu brže – istakao je umjetnik.

Tekst i foto: Slavica Danilović (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending