Pratite nas

Parapsihologija

Kakva je u krevetu: STRASTVENE NOSE CRVENI GUDNJAK, U SLIP GAĆICAMA SU AMBICIOZNE…

Published

on

Prema riječima psihologinje Donne Dawson boja ženskog donjeg veša i grudnjaka odaje mnogo toga o tome kakva je ljubavnica. U posljednje vrijeme čak 72 posto žena odlučuje se za rublje u boji kože te ono svjetlijih nijansi. Time poručuju kako su opuštene, prirodne, da nemaju šta kriti i da čvrsto stoje na zemlji, iako to može biti iz praktičnih razloga.

Toplije boje poput crvene, narandžaste i žute potiču uzbuđenje, a čak mogu povisiti krvni pritisak te povećati broj otkucaja srca i ubrzati disanje. Tako crveni grudnjak znači da je žena strastvena, energična, da se ne boji tražiti što želi te da se ne ustručava preuzeti inicijativu.

Iako je karakterišu česte promjene raspoloženja te ponekad voli dramatizirati, sve je to dio njene privlačnosti.

Crni grudnjak otkriva ženu snažnog karaktera, vatrenu i samostalnu, a žene koje vole crno rublje su i vrlo profinjene, ali i jako strastvene.

Žene koje vole bijelo rublje pokazuju kako su nevine, ali otvorene za svaki prijedlog te su željne i voljne učiti.

One koje vole ružičasto rublje su romantične te žude za nježnošću. Vrlo su ženstvene, senzualne, ali nikad neće preuzeti inicijativu.

Narandžasta pokazuje da je žena zaigrana i spremna na zabavu, a zelena da je odvažna te da voli rizikovati.

Komplete biraju samouvjerene
Žene koje vole komplete sigurne su u sebe i modno osviještene te si vole udovoljavati. Neke čak kažu da su razmažene.

Visok struk
Takve gaće biraju žene kojima su važne udobnost i sigurnost. Ne vole otkrivati puno o sebi, vole privatnost, pa su vrlo oprezne.

Slip gaćice nose ambiciozne
Slip gaće vole žene koje su vođe, ali ipak staloženo pristupaju životu. Svjesne su okoline, organizirane te nastoje nikad ne izgubiti kontrolu.

Zabavne vole niski struk
Ove gaće su za zabavne žene koje vole uživati u životu te flertovati. Uvijek su duša zabava te rade ono što ih čini sretnima

U posljednje vrijeme posebno je popularno rublje boje kože kao neutralan odabir, a čak i ako ga ne pokazujemo rublje nosi poruku. Crveni grudnjak pokazuje da se žena ne boji tražiti šta želi, dok crno i profinjenu…( (Naj portal/Foto: Instagram)

Parapsihologija

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Published

on

PROKLETSTVO LOTO DOBITNIKA: Osvojili veliki novac, pa doživjeli jezive sudbine

Nasumičan izbor brojeva im je promijenio živote iz korijena, donio im je veliki novac, ali i velike nesreće

Sudbine ovih loto dobitnika su jezive. Kada pročitate ovaj tekst, biće vam drago što niste jedan od “sretnih dobitnika”.

Plastične operacije

Džejn Park
Najmlađa dobitnica lutrije, uzela je 1,5 milion eura, a sve je potrošila na putovanja, provod i plastične operacije.

– Dobitak mi je upropastio život. Nikom ne želim moju sudbinu, mislim da se nikad neću oporaviti od toga šta sam uradila sa svojim životom – rekla je ona.

Vilijam Bad
Vilijam Bad je osvojio 1,2 miliona dolara, a sav novac je potrošio u roku od godinu dana. Bivša djevojka ga je tužila i tražila trećinu dobitka, a rođeni brat je završio iza rešetaka jer je unajmio plaćenog ubicu da ga ubije.

Vilijam je i sam završio u zatvoru nakon što je izvršitelju pucao u glavu. Umro je 2006. godine u velikoj bijedi.

Lara i Rodžer
Premiju koju su osvojili su potrošili na luksuzne automobile i kuće, a iako su do tad živjeli skladno, situacija se promijenila. Počele su svađe i prepiranja. Da nesreća ne ide sama govori i podatak da im je u požaru izgorjela kuća do temelja, a s obzirom da nije bila osigurana, izgubili su veliku svotu novca.

Godinu dana od osvajanja novca, oni su se razveli, a na bankovnom računu im nije ostao ni cent.

Edrijen i Džilijan Bejford
Nekoliko mjeseci nakon osvajanje nagrade, život im je pretvorio u pakao. Novac je nestao, brak im se raspao, doživjeli su i tešku saobraćajnu nesreću.

Udžroj Kan, umro je od trovanja cijanidom, samo dan nakon što je “izgrebao” premiju od 435.000 dolara.

Raskalašen život

Džerald Musvagon je 1998. dobio deset miliona dolara. Sve je potrošio na raskalašan život, a nakon nekoliko godina se objesio. Razlog – očaj zbog protraćenog života.

Martin i Kej su zaokružili tačne brojeve na listiću, ali nagradu nisu mogli da podignu, jer su izgubili tiket. Advokati su sedam nedjelja dokazivali da su pogodili pravu kombinaciju i na kraju i uspjeli.

Međutim, zakonski rok od 30 dana za podizanje nagrade je prošao, pa su oni ostali bez novca. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending